Uzkariaujant Barselona. Bandymas 1.

Mar 04, 2008 23:16

Niu ka, atskridau vakar. Be dideliu nuotykiu. Niekas nevelavo, oro uoste isimities tvarka nepypsejau, gal todel kad pagaliau susivokiau, kad ginklu kisenese nereikia nesiotis. Lektuve sedejau salia dvieju ne paciais svieziausiais kvapais kvepenciu britu, bet istverem.
Susisiekimas Barsoj superinis. Piko metu atrukau i miesta su autobusu per kokias 15-20 minuciu. Ha, pabandykit ta Vilniuje... Anyway, islipus Placa Catalunya teko 400 metru pedinti iki savo hostelio. Prasmatniai mes cia, prasmatniai... Viska radau be dideliu pastangu, prie registraturos norejau is lagamino trenkti tokiai pagyvenusiai ispanei, kurios tikslas, rodos, buvo ne gauti kambari, o pasisneketi su registruotoja. Pasisneketi joms truko kokias 15 minuciu. Tada is to pacio lagamino norejau trenkti kazkokiam baisiam kaip maras ar karas britui, kuris skundesi tai registratorei, kad kazkas jo pinigus kazkur istrauke. Kadangi snekejo kazkokiu nenusakomu dialektu, supratau tik tiek kad jis sumokejo uz mergina (???) padave jai savo palta ir ji jam pinigus istrauke. Po tokiu manyje nerastos kantrybes isbandymu ir puses valandos trypciojimo gavau savo korta i 12 vietu kambari. Visai fun. Padejau savo lagamina ir isdumiau i miesta. Be zemelapio. Taip bele kur, kur akis mato. Buvo baisiai smagu atrasti viska, net neiskant. Vakara baigiau su alumi parkelyje prie katedros.

Patiko
- labai gyvas miestas, labai daug baru, kaviniu, labai daug zmoniu, net ir tamsiausiuose skersgatviuose
- labai daug parduotuviu (mhmmm)
- brazilas nuo zurnalo virselio labai aktyviai mane kalbines vidury gatves.

Nepatiko
- kad lektuve nedave padoriai valgyti
- sita klaviatura, niekaip nerandu dvitaskio
- meleonas britu skotu ar dar ten kazkokiu, kurie cia atvyko del futbolo. Visi stori ir zaliai baltai dryzuoti. Apie ju forminimasi ir formas ne nekalbesiu...
- siandien einant ziureti Sagrada Familia (ejau naktines fotkes daryt) pasimesti ir atsidurti visai kitam barsos gale :)) (O, dvitaskis!)
- oras. salta, kremo nuo saules neprireiks. Jei ko prireiks tai gripostato grizus.

Viskas, einu i lovyte, kojas tiesiog maudzia..
Previous post Next post
Up