Київ, зачьот! (с)

Oct 22, 2011 18:56




Скажу відверто - в Крістал Холі ми з сестричкою були вперше. Нічо` так клубєц:) Два великих мінуси - виступ почався майже на 40 хв. пізніше від заявленого (що не є добре для повернення потім на Троєщину і в гуртожиток), і черга в гардероб після закінчення.
Усе інше було чарівно. У Каші чудове почуття гумору, її коментарі між піснями (і в піснях)дуже влучні та дотепні)).

Із нового: дві пісні - одна ще без назви, але вже гуляє просторами аудіозаписів ВК, друга - "Хлопчик для серцебиття" ("Тут нам потрібен хор дівчаток, будете співати у приспіві фразу "хлопчик для серцебиття". Ґеї також можуть співати. А, це навіть заохочується, каже Стас"), кавер на "Love" Esthetic Education - це взагалі неймовірний сюрприз (" в попередній пісні не вистачало одного вокалу...В цій її також не вистачає. Це голос Луї Франка. Думаю, вам теж не вистачає його і  Esthetic Education), обробка останнього приспіву "Вменеємен" в народній версії ("вменеємен, хороооший", "вменеємен, і в вас, дівчатка, буде"). Акустична "На першому місці" співалася уже всім залом, а "Пароль" і "Восени" на біс взагалі рвало)))) ("Важко робити вигляд, що ти не вийдеш на біс. Біс навіть прописаний у трек-листі")
Нам, до речі, знову пощастило стояти прямо під сценою, та ще й під бас-гітаристом, коли він наближався до краю було трохи стрьомнувато))
Але усе, нажаль, пролетіло дуже швидко(( Дві години здалися 30 хвилинами( А поки ми стояли в черзі в гардероб, я вже, як завжди, не можу подолати в собі бажання щось купити. Але покупка все ж вартісна - екоторба))Така, але без диску:


Загалом - дякую сестричці за чудову компанію, пісня "Щось на зразок" завжди для тебе:))). І дякую "Крихітці" за світло, якість, щирість, драйв та емоції. Промінь сонця в не надто яскравий осінній перебіг подій.

п.с. - фото звідси http://afisha.tochka.net/10557-krikhitka-spela-v-kieve-dlya-tysyachi-fanatov-foto/

Крихітка, ua, улюблене, сестричка:), події, концерт!

Previous post Next post
Up