Disabled ryddedame

Feb 08, 2007 17:50

Aaaaah! Hadde ikke tenkt meg på Roskilde i år, fikk egentlig veldig nok ifjor. Det er litt slitsomt når en som vanligvis syns fest er gøy, føler seg som 60 år fordi man ikke ligger kadese i en busk hele dagen(pluss at telt ikke lenger er så gøy i en uke når regn, regn, grått vær og aldri nok søvn.)
Så har de selvfølgelig booka Björk! What to do?
Mulig jeg drar på Hove i fire dager og er frivillig på Øya, tror nok det er mer min greie nå.

Så ja, mitt liv om dagen er jobbsøking, Studentersamfundet, skolen, klassevenner, Tone, konserter, matlaging, Skype med Per Olav og sesong 1 av Frustrerte Fruer. Jeg har det bra om dagen, selv om jeg er blakk og vinteren absolutt ikke er min yndlingstid.

Sorry at jeg aldri oppdaterer lenger, for den som måtte savne det. Jeg tror jeg rett og slett er blitt litt lei alle internett-fora som man skal uttrykke seg i, vise hvem man er og vise fram sitt supre/kjipe liv i bilder og tekst. Selvfølgelig helst det supre. Snart blir det vel en anti-trend å bevisst ikke ha blog, hjemmeside og myspace og førti andre steder man er internett-synlig. Det blir så mye sløsing med tid om man stter mye og glor. Jeg vil heller komme meg ut og leke.
Previous post Next post
Up