Російська пропаганда розкручує власну провокацію з атаками дронами ЗАЕС три дня поспіль

Apr 10, 2024 09:44

Olga Kosharna
Російська пропаганда розкручує ізо всіх сил, із залученням навіть німецьких путінферштеєрів нібито політологів, власну провокацію з атаками російськими весільними копійчаними дронами ЗАЕС три дня поспіль.
Зрозуміло, що Маша Захарова у власному "неперевершеному" стилі клеймить режим Зеленського та каже: "Нет никаких гарантий, что западные транши не будут использоваться Киевом именно для атак на ЗАЕС".
Маша, заспокойся, всі і так зрозуміли, що рашка робить все можливе, щоб західні країни не допомогали зброєю та фінансами Україні перемогти рашку-державу ядерну терористку, президент якої отримав ордер від Міжнародного кримінального суду та сидить в бункері, бо злочинець та боїться за своє життя... Навіть підтримати своїх громадян в Орску та Оренбурзі не з'явився ..



===
Georgiy Balakan
Навіть Ульянов засумнівався, що таке могли зробити українці, коли на куполі були інспектори ІАЕА, навіть він про це не домовлявся із своїм керівництвом, тому як це можливість втратити тепле місце в ІАЕА. Росіяни вже не знають, що ще придумати, і самі себе починають боятися.
===
Николай Штейнберг
Не на россиян смотреть надо. Они профессионально делают свою работу. Мерзкую, но делают. А вот чем заняты наши "гении дипломатии и ядерной безопасности"?

рассея, беспредел, ядерна безпека, провокація, ЗАЭС, прдоны

Previous post Next post
Up