Что делать?

Sep 22, 2013 19:25

Про беспредел на украинских дорогах распространяться лишний раз нет нужды. Виновники кровавых ДТП, имеющие влиятельных покровителей, часто остаются безнаказанными и не несут ответственности за гибель своих жертв. Такие прецеденты есть по всей Украине ( Read more... )

беспредел, протест, Луганск, Стаханов

Leave a comment

kondybas September 22 2013, 17:31:08 UTC
Нерозуміння того, що суд Лінча - це не "бєспрєдєл", а пряма влада народу/громади - один з фундаментальних рудиментів совку у свідомости громадян України.

Совкова концепція держави-вседержительниці, при якій населення - підневільне бидло, не припускає навіть найменшої можливості засудження та покарання в обхід держави. Суд та покарання вважаються сакральним правом і прерогативою держави, а громадяни мусять коритись усьому, що державні чинуші подають під виглядом суду та покарання. І до тих пір, поки населення буде вести себе, як покірне бідло, яке можна вбивать пачками, і потім виходить з під варти вчисту - його будуть вбивать пачками, а вбивць випускать.

За конституцією України усією владою в державі володіє лише народ. А всі державні інституції лише володіють на тимчасовій основі владними повноваженнями, що делеговані їм народом. І якщо державні інституції нехтують своїми обов'язками та зловживають делегованими повноваженнями, народ не просто має повне право, а зобов'язаний відкликати повноваження і здійснити владні функції самостійно, без посередництва прогнилих чинуш. Тобто, самостійно визначити ступінь провини, винести вирок і виконати його. На найближчій гілляці.

Reply

tobycrackit September 22 2013, 18:25:43 UTC
Поддерживаю на 100%.

Reply

luka131 September 23 2013, 07:54:17 UTC
Браво

Reply


Leave a comment

Up