Євромайдан у Львові.План дій на сьогодні.

Nov 23, 2013 12:16


Слово коменданту: Люди! Підтягуйтеся до нас !! Чекаємо тут , зараз думаємо над тим як організувати тут точку мобілізації на київ , попередні ідеї є, скоро вивісимо результат.:3
П.С. Ми намагаємося тримати тут певний порядок, тому Прошу прислуховуватися до Коменданта, його помічника та охорони, МИ ПРОСТО ТРИМАЄМО ТУТ УСЕ В ПОРЯДКУ!!!
Нагадую про відсутність партійної та організаційної символіки.
Щиро Ваш комендант Farmazept.
Скоро моя зміна тут закінчиться( на-кінець то :3, я тут бігаю з 17:00 минулої доби) Доводжу до вашого відома що відзнакою коменданта є жовта стрічка на правій руці, помічник команданта - біла стрічка, охорона - червона.
Теплі речі обов`язкові !!! ЛЮДИ ПІДХОДЬТЕ ЗИМНО ВОГКО , АЛЕ ФАЙНО)) (с)

Владика Борис Гудзяк, закликає всіх узяти участь в акції з ушанування пам'яті жертв Голодомору:
Львівські студенти і ширша академічна спільното! Пишаюся вами завжди, а осоливо протягом останніх двох днів. Запрошую приєднатися до акції поминання жертв Голодомору
о 13:00 год. відбудеться заупокійний молебень у Церкві Блаженних Мучеників (Стрийська, 29)
о 13:30 разом підемо до пам'ятника Шевченкові, де приєднаємося до Всеукраїнської акції з вшанування пам'яті жертв Голодомору.
Я з вами молитовно. Є ще дві години. Прошу про максимальне поширення. Ви знаєте як це робити.


Політичне крило львівського #Євромайдан відкрило гарячу лінію, на яку "громадяни можуть телефонувати за безкоштовним номером гарячої лінії 0-800-501-727 та повідомляти про різного роду ситуації, які виникатимуть під час виїзду до Києва на Євромайдан, а також під час аналогічних акцій, які відбуваються на території Львівської області"

євромайдан, львів, анонс

Previous post Next post
Up