Стартувала "Львівська забава"

Sep 10, 2013 15:04



Новий пивно-музичний фестиваль “Львівська забава” стартував з площі Ринок сьогодні у  Львові. Фестиваль оселиться та до невпізнання змінить ландшафт Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького(С).(питання лише в яку сторону))
“Перша приватна броварня”, “Оболонь”, “Чернігівське” та “Львівське” приготували  для гостей смачну їжу, напої та музичну програму. Такий собі міні октобер-фест по-львівськи.)
Розпочнеться фестиваль 10 вересня підтримкою української збірної з футболу у супер важливому матчі із Англією в рамках відбору до Чемпіонату світу 2014 року. Старт звісно обрано мегавдало - в цей день пиво литиметься рікою. А якщо наші ще й виграють - буде забава аж до рання.
Матч можна буде переглядати як на великих екранах на головній сцені фестивалю, так і на кількох десятках екранів у 4-х великих павільйонах фестивалю. Це радує однозначно, а власники спортбарів в центрі рвуть на собі волосся.

13 вересня на великій фестивальній сцені виступить етно-гурт Перкалаба
14 вересня виступатиме  Mad Heads XL
15 вересня на фестивалі частуватимуть рекордним тортом - його розміри 5 на 5 метрів. Також на фестивалі презентують найбільший в Україні пивний кухоль. Його ширина - півтора метри, а висота - два. «Ємність цього кухля - три з половиною тисячі літрів пива». Обидва рекорди організатори планують подати у Книгу рекордів України. Куди ж без рекордів. Більше!Вище! Сильніше!














львів, фестивальне

Previous post Next post
Up