Чудового ранку... 13 вересня 2014 року Божого...

Oct 02, 2014 14:50

З самого ранку був балаган :)... Приїхала Любка  з Чехії, тьтя Марічка і Вася з Косівської Поляни, дружки, сестри і брати з Чехії.
Словом, якщо додати перукарку і фотографа то виходить, що в тісній львівській однокімнатній квартирці 13 вересня було близько 18 людей :).
Насправді це мене дуже напружувало. Я не могла нормально вдягнутись в цій суєті постійно всіх виганяла на балкон... вже не говорю про те, що частина моїх родичів попри мої прохання прийшли "не вдягнуті" і "не попрасовані" бо збиралися зробити це прямо тут.... Словом, балаган... Шкода тільки, що не вдалося відзняти все це на відео... бо в тому всьому ми просто про це забули :(


Ось така була наша брама. Дякуючи моїй чудовій сестрі яка про все подбала. Вона просто зробила кілька великих білих квітів з паперу та обірвала гілку винограду, обвязала все це фатіном. І ось вийшла така просто, але красива брама :)


Я вже майже з макіяжем :)


Поки е не прийшли викуповувати Юркові вдалося зробити кілька фото.




Славко імітує, що не хоче йти до нареченої добре, що дружби були надійні і довели куди було треба ;)


Моя сестра гідно мене віддавала. Правда я майже не знаю, що там відбувалося...чула тільки голосний сміх за кадром :)





А тим часом в квартирі продовжувались приготування...








Славко каже, що ледь втримався, щоб цю наречену собі не взяти ;)


Моя гордість - медяники-короваї привезені з гуцульщини... Такого типу медяники справді були традиційними на гуцульських весіллях. Правда кольори на них були не такі яскраві, та й виглядали вони значно бідніше..., але як каже майстриня Маргарита Іванівна,яка їх пекла "з часом все вдосконалюється".




Мої дорогі куми і старости. :)


Мить очікування :)


















Далі буде...

одинДень

Previous post Next post
Up