у пошуках розуміння

Dec 12, 2013 00:00

зранку вдалося таки відірвати себе від подушки.. зробити зарядку.. зібрати Мопса.. і вибігти з дому.. так, ще застрибнути на зворотньому шляху в душ і поголити шчі.. наприклад, на сніданок часу не вистачило.. це з запізненням 1/4 години на роботу..
на 1000 була призначена співбесіда.. місцерозташування - адова пром.зона - одразу сказало все.. і секретутки одна на одній, котрі слідкують аби всі правильно заповнювали анкети.. можна було і не заходити. та ні, зайшов. заповнив перші два рядки і зрозумів - мені тут не місце..
на 1500 була інша співбесіда.. на неї можна було і не їхати.. +/- все те саме.. і ще більша віддаленість від центру.. мужички на території поділилися своїми думками на рахунок цієї контори.. та все є зайшов.. упоротий.. ха-ха.. ті самі бланки до заповнення.. ті самі секретутки.. навіть не став ніц писати.
після зміни приїхав додому.. була купа планів.. вони розчинились в лінощах..
завтра вночі потяг до Франківська.. звідти до Ясинів.. і гори.
от тільки тепер і цього не досить.
діагноз - брак розуміння. раніше в мене була підтримка вчительки. тепер щось змінилось. мабуть, все. та з мене виходить поганий тарган. і це проблема.
пошук..
пошук..
пошук..
пошук..

втомлені очі.., соплі та сльози, Львів, ЗСЖ, історія мого життя, звідки у моїй голові лабіринти?!, домашнє сміття, Дощечка, С-Е-З-О-Н

Previous post Next post
Up