(no subject)

Aug 24, 2006 19:14

Pappa er skuffet over meg. Og jeg hater den følelsen. Jeg føler meg som et dårlig menneske. Først valgte jeg praktisk matematikk, fordi jeg falt av og ikke hadde mer engasjement igjen etter den verste læreren jeg har vært borti på ungdomsskolen. (Også kjent som mongomatte..) Jeg hater å føle at jeg ikke strekker til. I tillegg; første fransktime idag. Jeg hadde valgt fransk B-språk. Men da vi satt i timen og alle skulle si litt om seg selv på fransk, skjønte jeg at jeg er veldig dårlig i fransk til å gå B-språk. "Hvordan kan de alt dette??" tenkte jeg. Det var ekkelt. Jeg liker ikke å føle meg dårligst. Og så, da damen spurte om det var noen som kunne tenke seg å bytte over til C-fransk fordi det var så få på den gruppa, tenkte jeg at ja, det burde jeg kanskje. Men det har jeg jo hatt det før.:/ Spanskklassen var overfull og tysk tenkte jeg ikke engang på. Jeg skjønner at det var feil. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå. Men pappa ble skuffa, og nesten litt sint, det merket jeg. Han sa at jeg 'safer'. "Først velger du praktisk matte, og så tar du den enkle fransken.. Det blir liksom å safe, og du mister så mye! Du lukker dører!" Og han hørtes nesten litt sur ut. Jeg vil ikke det! Jeg hater, hater følelsen av å skuffe meg selv, eller andre, og kanskje spesielt pappa. Det er vanskelig og jeg blir lei meg. Faen.

Men skolen var grei, ellers. Vi hadde dansing. Jeg var litt redd, siden dansing ikke er min sterkeste side, men det var gøy og jeg følte meg ikke elendig.

Dessuten hjelper det å høre på Amélie. Pluss at jeg møtte på Kine tilfeldigvis på Sandvika bussterminal etter skolen. Den jenta er fantastisk. Hun utstråler god energi. <3

Klassen min er... Jeg vet ikke? Jeg greier ikke helt å uttale meg om den ennå, er foreløpig litt usikker. Men det er noen koselige folk hvertfall, og det er jo bra. Vi skal til Sverige på dagstur neste torsdag, med dramaklassen. Det gleder jeg meg til.

Det er koselig å gå på skole med Johannes, Nina og Kaisa også. Humdidum.
Previous post Next post
Up