Kjedelig.

Jun 04, 2006 16:25

Jeg liker ikke at jeg er i sånn humør som jeg er i nå. Egentlig har jeg lyst til å være flink til å sy, og lage noe fint av det prikkete stoffet mitt, høre på Under Byen, ikke ha vondt i halsen, smile og spise solskinnsboller og snakke med Nora. Men jeg kan ikke på grunn av dustelæreren min som gir oss masse lekser over helgen. Hun er så TEIT!
Jeg kan se mamma i speilet fra tven, hun sitter ute og leser med et grusomt spyfarget teppe over seg. Jeg er litt sur på henne. "Vil du komme ut og sitte her da?" "Vil du være med på tur?" "Skal du ikke gå og legge deg?" Lille barnet som ikke kan tenke seg. Det er meg det. Tinka bjeffer og jeg vil dusje. Det føles som om håret mitt har gått ut på dato. Iuu.

Igår på musikkens dag var det sånn ganske gøy. Det hjalp veldig da vi møtte Kine og Johannes "og de". Maria og sånn. Fredag var gøy det og. Ralph Myerz og p3 sessions i Drammen. Jeg sto på første rad og fikk begge vannflaskene til Tarjei Strøm. Etterpå snakket vi masse sammen og han er min nye mamma. Apropos mamma, så ble min gamle mamma sur fordi vi ikke sa at vi skulle til Drammen. Jaja.

Jeg vil definitivt dusje. Ha en fin dag
Previous post Next post
Up