Horizon Zero Dawn + Frozen Wilds

Mar 05, 2024 12:06





Неочікувано нарешті пройшов гру Horizon Zero Dawn разом із DLC Frozen Wilds. Власне я купив complete edition в стімі на якомусь розпродажі ще доволі давно.

До цього я чув доволі багато позитивних рецензій на гру. І зараз можу сказати що всі вони були повністю заслужені. Гра виглядає чудово, сюжет добре пропрацьований, геймплей теж норм.



Із невеликих придирок - дуже казуальна система платформінгу. Ти можеш карабкатись дуже круто, але тільки там, де це прописано в грі. Я загалом розумію чому зробили такий вибір, але місцями бісило :)

Ще маю сказати що я став розбалуваний і мені дуже не вистачало нелінійності в діалогах і т.д. Тобто я вже звик до цього в інших іграх і автоматом багато де очікував що зараз треба бути робити вибір в діалогах. А вони замість цього йшли прямо по колії. Формально є декілька діалогів де ти таки робиш вибір, але вони практично не мають значення в рамках гри.

Порт на PC із PS4 теж зроблений переважно добре. Є буквально декілька речей які мене бісили. А саме - система вибору розхідників прокручуванням, яка була перетягнута напряму із консолі. І крутити це під час бою щоб вибрати необхідне зілля іноді ДУЖЕ не зручно було :) При цьому системи вибору зброї та крафту дуже зручні.

Окремий кумедний елемент - пам'ятаю як ще в часи виходи гри на PS4 у багатьох підгорало що «гра - засилля ЛГБТ і woke trash». По проходженню гри разом із доповненням маю сказати - фігня, гра доволі добре пропрацьована.

Тепер із нетерпінням чекаю виходу другої гри на PC, в стімі має вийти вже в кінці березня :)

games

Previous post Next post
Up