The Swiss Room
Monday 7th April 2008
Menu
Avocado with Shrimps
Or
Soup of the Day
̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃
̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃
Sautéed Turkey Escalope (CH) in Butter of Basil served with Roasted Potato Sticks and Sautéed Green Beans with Bacon and Onions
~
Or
Vegetarian Dish of the Day
̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃
Dessert of the Day
Or
Cheese Selection
excellent Brie with herbs, Walnut x cheese
and soft, creamy goat cheese
̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃̃̃̃̃̃̃̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃ ̃̃̃̃̃̃̃ ̃
Tea or Coffee