Для православних (МП) краще щоб людина вмерла від СНІДу, ніж пішла в чужу церкву

Dec 24, 2010 20:33

Originally posted by jesfor at Для православних (МП) краще щоб людина вмерла від СНІДу, ніж пішла в чужу церкву

Шановний prosto_az повідомив про дуже жахливу подію, що відбулася на Луганщині (тут мій френд цитує православного священика протоієрея Олександра Авдюгіна rebrik, який сховав свій пост під замок, скани внизу под катом):

Только что сессия городского совета приняла решение не допускать АСЕТ во все учебные заведения города.
Маленькая победа есть. До воскресенья перекроим харизматам, прикрывающимся "половым воспитанием", вход во все клубы и ДК. И начнем готовить материалы для руководства городов всей луганщины, дабы данную напасть в корне выкорчевать.


А ще він поширює брехливі чутки (теж мені християнин):
Приходят в школу, директору 300$, якобы на приобретение необходимого "инструментария" и детишкам книжки и лекцию о том как избежать аборты в 12 лет, умело пользоваться контрацептивами, полезности и нужности онанизма, а также о естественности семьи по формуле: папа+папа+ребенок и мама+мама+ребенок.

Всі ці звинувачення є повною фігнею. Я чесно стверджую, що АСЕТ подібними ліберальними штуками не стражджає. Це нормальна, адекватна, поважна міжнародна організація, яка дбає про свій імідж і тому має високі професійні вимоги до власних працівникв

Це наявний приклад того, що православна церква (МП) не здатна відповідати на виклики та проблеми, що є у суспільстві, але їх відверто дратує активність інших церков. І ще більше їх дратує, що сумлінна та безкоштовна робота християн інших конфесій може покращити їхній імідж та ставлення населення.

Крім протестантів на дуже високому рівні працюють греко-католики, зокрема Карітас України. Цей випадок - початок хрестового походу православних (МП) проти інославних. Сама МП не здатна щось змінити, але чому вони прирікають на смерть від СНІДу людей через свою фофудью?

скан
Previous post Next post
Up