Подзвін по арійцеві

Oct 03, 2010 22:38

Коли я бачу на вулиці блакитноокого блондина або просто дивлюсь у дзеркало на власне світле волосся та біло-рожеву шкіру, у мене часом виникає відчуття, що я гортаю Червону книгу. Біляві та світлоокі люди скоро зникнуть. Взагалі дивно, як вони досі не зникли. Адже і закони джунглів, і закони демократії стверджують, що перемагають ті, кого більше. А білі європейці завжди були в меншості.

Зараз ми спостерігаємо кінець домінування білої раси. Це домінування встановилося в короткому проміжку між законом джунглів і законом демократії. Завдяки певному збігові обставин європейцям удалося виграти кілька важливих битв проти інших рас. У різних випадках біла меншість або винищила "кольорову" більшість, або взяла її під контроль, або просто домовилася з нею про мирне співіснування. Вишукана система расизмів і сегрегацій захистила білих від згубного для їхніх рецесивних генів змішування. Це забезпечило білим оптимальні умови, щоб стати одноосібним мотором світового розвитку. Аж до середини 20-го сторіччя.

А потім настала доба расової рівності, прозорих кордонів і демократій. Тепер представники всіх рас мають однакове право називатись американцями, французами, британцями. Всі раси інтенсивно подорожують і змішуються. І всі раси голосують за однаковими правилами. Білі вже не мають монополії на призначення керівників для планети. А рецесивні гени блакитних очей і білявого волосся не витримують конкуренції з боку банту, китайців та пакистанців. Зрештою, білі європейці народжують дуже мало дітей і вже до 2050 року будуть у меншості навіть у Європі. Думаю, це не добре й не погано. Так має бути, і нема сенсу намагатися затримати цей процес.

розвиток і глобалізація, соціум

Previous post Next post
Up