Про рік

Dec 31, 2021 15:26


І десь за років триста
Прилетять туристи з туром по Землі,
Екскурсовод розкаже,
Андроїди покажуть, як ми тут жили!

От і настав час написати традиційний підсумковий пост. Рік №2021 був різним, але хорошого було точно більше ніж поганого. Хай так буде і надалі. Як завжди, 12 фото що ілюструють 12 місяців, прожитих мною в минулому році.

Січень.
Зима явно не мій час. Як ото народився взимку так і відразу відморозився). Взимку я, можна сказати, впадаю в сплячку, зазвичай. Мало гуляю, багато працюю, ну і фоток не надто багато виходить. В січні минулого року ми з Оленкою особливо не тусячили, гуляли неподалік від дому. Благо неподалік від дому є ліс і Алмазне озеро. Саме воно на фото.





Лютий.
Фоток за минулорічний лютий в мене... аж одна тека. Як ми вафлі готували). Таке от найяскравіше враження за той місяць.




Березень.
В березні був Стамбул... І новий виток пандемії з її обмеженнями... Але Стамбул був. Ми таки встигли.




Квітень.
Пандемія. Робота - дім, дім - робота. Гуляли тільки районом кілька разів. Та і весна цього року запізнилася трохи.




Травень.
Мій травень 2021 року можна назвати місяцем спорту. Я нарешті купив собі велосипед. Тож багато фотографій з покатушок різноманітних. На одній з таких покатушок я дізнався, що в Києві грають в Диск гольф! А я так підсів на нього на ютубчику ... саме в травні я купив свої перші диски і почав грати. Тепер майже кожної суботи мене можна знайти в парку Муромець.




Червень
В червні повернулися подорожі. Хай і Україною, але все ж. Довго вагався, яке фото постити. Бо в червні був і Харків ( я ночував в будинку "Слово") і перший виїзд на фестиваль. Були в Тернополі на фестивалі "Ї"... А фото з Плебанівки з її неймовірним віадуком.




Липень.
Липень довелося повести в Києві, робота не відпускала.
Найбільше запам'ятався виїзд на шашлички з друзями до Лісового озера.




Серпень.
Відпустка була в серпні. Зробили собі невеличкий вояж нашою країною. Спочатку з друзями до Чорноморська. Звідти катали в Білгород-Дністровський і Шабо, бачили парад в Одесі. Потім поїхали на найкращий в світі фестиваль "RESPUBLICA" до майже рідного нам Кам'янця.... А фото з світанку на морі... ми майже кожного дня ходили зустрічати світанки... Прекрасний час.




Вересень.
Почалася осінь, розпочався грибний сезон. Цього року урожай не такий вражаючи, як в 2020, але щось таки назбирали. Ходили правда менше разів.




Жовтень.
На покрову катали до Черкас, а потім по дорозі додому завернули ще до Канева. Застали золоту осінь.




Листопад.
В останній місяць осені таки прорвало і ми вирвалися за кордон. Відень і Брно... знову літаки , знову враження... як же цього не вистачало мені.




Грудень.
Трохи авантюрно купив квитки до Венеції. Прекрасної Венеції. З'їздили на Оленчину днюху.
Місто неймовірне... Вражень просто вагон і маленький причепик... Нове кохання.




Такий от 2021 рік.
Вірю що наступний рік буде кращим. Чого і вам бажаю. З прийдешнім! До зустрічі в 2022 році. Буде цікаво, не перемикайтеся. Оригінал публікації ось туточки

650 d, 17-40, відень, фото21, я, f470-200, стамбул, фото, спорт, море, венеція, подорожі, україна, життя, позитифф, оленка, київ

Previous post Next post
Up