Про Submarina Live Rockets

Mar 10, 2019 18:56


Я вмикаю приймач...
Сни мовби шлях,
Від мене до тебе
Від тебе до мене
Радіо принесе...

Я радіо майже не слухаю. Якось так склалося в мене. Як зараз казати модно - "історично не склалося", але одна інтернет радіостанція (єдина, власне) в мене в закладках завжди є. Це Радіо Submarina .
Вчора організатори святкували триріччя з моменту її (радіостанції) створення, влаштувавши з цього приводу грандіозний концерт в київському клубі BINGO - фестиваль Submarina Live Rockets.





Дійство видалося, справді, масштабним. З крутим лайнапом, шикарним звуком, прекрасною атмосферою і ... як завжди неважняцким світлом ( для фотографів). Але трошки назнімав.
Розпочали ( на диво вчасно! Взагалі, таймінг дотримувався , що є дивним для фестивалів) розривати сцену клубу гурт Fazzer.
Вчасний початок зіграли злий жарт з хлопцями, бо народу на їх виступі було не дуже багато. А дарма. Виступ крутий.







Наступними були VOVK. Сильно. Стали одним з моїх особистих відкриттів вечора!.
Чекаємо на альбом).







Традиційно трешово і безумно виступили The Nietzsche. Найбезбашенніший гурт України!










Sasha Boole розбавив важку рокову тусовку своїм "українським кантрі". Але публіка ( якої зібрався вже повний клуб) сприймала його все одно дуже тепло).










Дуже сподобалися Straytones. Ніколи не чув їх раніше, але тепер вони з плеєра не вилазитимуть ( хай альбом пишуть, ага). Дуже якісно і драйвово! Раджу.










А далі почався треш, угар і содомія)). На сцену почали виходити мастодонти української альтернативної ( нажаль, така музика в нас ще альтернативна) сцени. Рвали народ на шматочки спочатку SINOPTIK...










... потім мої улюблені вінничани Space Of Variations ...










Ну а звершували "розривати" столичний клуб "BINGO" вже світові зірки. Хлопців з Stoned Jesus зустріти в Україні набагато важче ніж десь за кордоном. Вічні гастролі по всьому світу... ех.. а пам'ятається колись фоткав їх , невідовий ще нікому гурт, в неіснуючому тепер клубі "Underground"... якже давно це було.. минуле життя)..
Хлопці, доречі, були єдиними , хто згадав, що виступають в день народження Тараса Шевченка... от дійсно, "нема пророка на своїй землі"...













Но от і все) Невелечкий фотозвіт. Хотілося б подякувати організаторам і творцям радіо Submarina за титанічну працю в просуванні хорошої музики на теренах нашої країни. Нажаль, часто це неблагодарна справа. Але все буде рок. Прорвемося.


Оригінал публікації ось туточки

фото, фото19, 650 d, фестивалі, 17-40, я і друг мій таракан, концерти, позитифф, піар, клуби, фести, київ, музика, вихідні, супер

Previous post Next post
Up