Про сновидіння

Mar 27, 2016 17:55


Давай заснем і тихо звідси підем,
І буде добре, і не буде так зле,
Бо коли спиш собі, то бачиш той світ
Таким, як він ніколи б бути не міг.



Грали коли небуть в квест-кімнати? Забудьте. Це зовсім інше.


В п'ятницю завдяки АНБ - Україна мав можливісь пограти у абсолютно нову забавку. Настільки нову і незвичну, що навіть розказати про те важко, особливо щоб не засполерити. Чимось це схоже на описане фантастами кероване сновидіння. Ти граєш в своїй голові. Організатори, звичайно, доповнюють твою реальність всіма можливими засобами, але вже ж головною дійовою особою залишається твоя уява.

Розпочинається квест квестом в реальності - знайти місце проведення квесту, що б точно не завадило оргам, так це табличка якась на парадному. Потім тобі на очі одягають пов'язку , заводять в якусь кімнату, влаштовують в крісло ( доволі зручне, кста) .... і ти відправляєшся в подорож своєю фантазією. Фантазією керують, але кожен учасник бачить світ в якому грає , точно якось по іншому. Взаємодіяти в такому випадку непросто, але цікаво. Особливо весело буде з людьми, я думаю, які страждають просторовим кретинизмом).

Подробиці я розкривати не можу, щоб не спойлерити, але команда в нас підібралася весела (  ibigdan ,a_s_k_e_t ,reklammer і я), тож півтори години пролетіли дуже швидко.

Збирайте людей і відправляйтеся в Кому . Дуже цікавий досвід.


Оригінал публікації ось туточки

фото, ігри, 650 d, фото16, піар, іграшки, київ, вихідні, супер

Previous post Next post
Up