Підсяде до мене і зав'яже разговор

Oct 24, 2013 09:38

Якшо в толпє увідєшь человєка, которий наг (варіант: на коєм фрак), я буду стоять на станції метра і ждать електрічки, шоб їхать додому, і коло мене буде стоять около 20 таких самих людей, і вдруг підійде людина, шо не знає на який поїзд сідать, шоб доїхать до Лошкарьовки до станції Окланд, то ця людина пролізе сквозь натовп і спитає цю інфу імено в мене, даже якшо я буду страшно занято, злякано і тревожно дивитися в книжку "Загадочна гіпотеза Рімана про уявні нулі зета-функції".

Якшо на соціальному празніку буде страшно неказистий і полностю позбавлений соціальної приємності мущіна, шо з ним не общається жодна жива душа, крім комнатної собачьки,- він першим ділом підсяде до мене і зав'яже разговор, з якого не так легко випутатись.

Неказистих, соціально неспроможних, збитих з толку людей тяне до мене якойсь страшной силой. Отака судьба.

Похожий випадок зовсім іншого класу і призначення (а може й непохожий, не знаю)  проїзошов со мной на заводі в Дніпропетрівській області, де з нами працював мущіна - абсолютно обикновенний на вигляд і поведінку - так коли він підходив близько, то невозможним образом хотілось сообщіть йому якусь важну і інтересну інфу, так як ото хочеться почухать де чешеться. Даже якшо ніякой важной і інтересной інфи в мене не було, мені хотілось собщіть йому хоч би тривіальну інфу. Пізніше оказалось, шо цей мущіна був працевлаштований КГБістом і таки работав з інфой.

Так от, якби була нужда давать чи получать інфу від неказистих, соціально неспроможних, збитих з толку людей, то в мене була б інтересна професія.
Previous post Next post
Up