Таку от рибу можна занести до наших автентичных страв.
Рецептом подылився зі мною мій Шеф, його ж він випитав у господині коли жив-відпочивав десь в горах в районі Яблуницького перевалу.
![](http://img703.imageshack.us/img703/7241/16463868.jpg)
Ну почнемо з риби як такої, радить брати дзеркального-коропа, його легше чистити і він трохи жирніше за звичайного(хоча це непринципово)
рибу чистимо, вибираємо кішки, жабри.... в ідеалі голову невідтинається, хоча з досвіду, раціонально голову відрізати і потім зварити з неї смачнезню уху.
відрізаємо плавці, якшо ножниці не беруть використовуємо кусачки .
![](http://img703.imageshack.us/img703/6362/29256207.jpg)
берем рибку і щєдро натираємо її перцем і сілью (нежаліємо), натераємо і зовні і в середині.
![](http://img703.imageshack.us/img703/9427/24484217.jpg)
ріжемо мілко цибулю, з розрахунку шоб щільно нафарширувати рибу.
Робимо порізи по рибі , шоб кращє прожарилася
І нафаршировуємо її цибулею , щєдро нафаршировуєм,під завязку!
легенько кісточкою протираємо протівінь оливковою олією (можна любою)
![](http://img703.imageshack.us/img703/4861/69261462.jpg)
викладаєм рибру на змащєний протівінь порізами доверху, і знащуємо її майонезом .
включаєм духовку на 200С. і печем з розрахунку 1год на 1кг риби.
![](http://img703.imageshack.us/img703/9069/53655104.jpg)
Риби шо на знимках мали по 700г, пеклися 45-50хв.
Риба виходить досить ніжна, цибулю можна також їсти)
Смачного)!