відкриттю KFC присвячується

Dec 20, 2012 22:09


Тим хто хоче в Канаду, але з огляду на брак освіти чи правильних бамажек від українського чи канадського роботодавця не може нагадуємо про існування спеціальності під назвою 6212 Food Service Supervisors, яка належить до skill type 0 (managerial occupations) і відповідно, входить до списку "кваліфікованих" робіт в очах місцевої влади. Відтак, 1-річний досвід роботи за нею дає вам право подаватися на імміграцію за програмою Federal Skilled Worker, якщо у вас є пропозиція працевлаштування від канадського роботодавця. В цьому випадку схема буде така: працевлаштування в українському KFC яко team member -> підвищення до shift manager -> рік роботи (повна зайнятість або годинний еквівалент у випадку часткової) -> пошук job offer в канадському KFC -> подача заявки на вул. Ярославів Вал -> очікування -> переїзд. Прийом заяв на FSW зараз призупинено, тому невідомо, що з цим всім буде далі і в цьому пості я виходжу з припущення, що умови в цьому конкретному аспекті залишаться незмінними. Якщо час обробки заяв залишиться як і був, то за цей час очікування можна і вивчитись на бакалавра, а якщо чергу у якийсь спосіб скоротять, то це буде шляхом для дуже швидкої імміграції. В будь-якому випадку, це win-win.

Унікальність цього шляху в тому, що він не потребує жодної освіти взагалі на будь-якому етапі і внаслідок цього є швидким. KFC є однією з ДУЖЕ небагатьох компаній, які працюють одночасно в Канаді і Україні, а це ЗНАЧНО полегшує шанси знайти роботу. Зважаючи на специфіку компанії, роботу можна знайти в будь-якому пристойному місті від Ванкувера до Оттави, і знайти її легко, уникнувши гемору з перевивченнями, перекваліфікаціями та ліцензування-переліцензуваннями. Крім того, робота в KFC в різних країнах АБСОЛЮТНО однакова, тому ви можете претендувати на роботу навіть із мінімальним знанням мови не починаючи все з початку. Цей шлях дозволяє оминути етап здобуття низькоякісної української освіти взагалі і вчитися вже в Канаді після імміграції, заощадивши купу часу.

У такий спосіб переїжджають багато азіатів, але українці через міжнародну ізоляцію і відсутність західних компаній такої можливості зазвичай не мають. Будемо сподіватися, що на Оушен Плаза відкриють справжню цінність ЗАХІДНОЇ компанії, і не будуть спускати в унітаз її ЗАХІДНИЙ earning potential, закопуючи ліквідний міжнародний досвід на неліквідних землях.

canada

Previous post Next post
Up