Оператори колгоспу №7

Oct 19, 2011 15:14


У назві міжнародна платіжна система не дарма є слово міжнародна. Можливості картки системи VISA безмежні - нею можна розплачуватися за будь-що і будь-де, де продавець приймає такий тип карток. Звичайно, в місцях з комуністичним минулим на кшталт Лаосу чи Камбоджі буває неможливо знайти навіть банкомат, не кажучи вже про термінал. Втім, це можна вибачити, адже вся ця інфраструктура коштує грошей.

Чого вибачити не можна, так це причмеленості українських операторів мобільного зв'язку, які приймають до оплати картки VISA, видані лише українськими банками.

Найчеснішим з усіх виявився МТС, який про це говорить прямо:

До оплати приймаються картки Visa, Visa Electron, Mastercard всіх українських банків, а також картки Cirrus/Maestro, випущені банками Аваль, Укрсоцбанк, Надра та Укрінбанк.

Київстар та Djuice про це не говорять, а говорять про зручність:

На даному сайті Ви зможете поповнити мобільний телефон Київстар, Діджус або послугу "Домашній Інтернет" використовуючи банківську картку VISA або MasterCard. Відчуйте зручність поповнення номера, використовуючи регулярний платіж.

На практиці, оплатити рахунок вдастся лише власникам окремої категорії карток, міжнародність яких обмежується територією від м. Чоп до м. Луганськ.

Білайн? Аналогічно.

Вы можете пополнять баланс своего номера с помощью банковских карт VISA, EuroCard/MasterCard на нашем сайте.

Life:)

Для поповнення рахунку в режимі онлайн через системи ПриватБанк та Portmone.com Ви можете використовувати картки Visa і MasterCard, випущені всіма українськими банками.

Через Portmone.com також приймаються картки класу Cirrus/Maestro, випущені тільки банками АТ «Фінанси та кредит», ПАТ «Укрсоцбанк» та ПАТ «Райффайзен Банк Аваль».

Через ПриватБанк та EasyPay Ви також можете використовувати банківські картки випущені за кордом.

Якщо картка випущена в іноземній валюті, то з карти буде списана сума у тій валюті, в якій її видано, а компанія, що обслуговує поповнення рахунку в режимі онлайн, отримає відповідну суму в гривнях, за курсом платіжної системи (приблизно дорівнює курсу НБУ).

Бінго! Тепер ідемо на сайт поповнення "через ПриватБанк" :-)

Ви можете використовувати картки Visa, Visa Electron та MasterCard, випущені всіма українськими банками;

Реєстрація в EasyPay ж вимагає надсилання повідомлень з мобільного (ха-ха). Все для клієнта.

ukraine

Previous post Next post
Up