Невдача спіткала на старті....

Apr 07, 2014 12:08

Ось уже два останні тижні все місцеве прогресивне рибацьке товариство готувалося до великої події у Іллінойщині - відкриття сезону рибалки на райдужну форель.Гострились вила Намотувались жилки, купувалась принада і готувались великі ємкості на рибу. Як правило, відкриття відбувається в першу суботу квітня о 6 ранку, і вже о 5 на деяких озерах плече в плече стоять рибаки. Деякі озера тому, що в Іллінойсі діє програма по наповненню фореллю деяких водойм за рахунок вирощеної на фермах риби. Саме тому вважається, що в перший день сезону можна за 15 хв набрати денний ліміт у 5 рибин.
Але не так сталось, як гадалось, і деякі рибалки (не будем показувати пальцями) не зловили нічого. За два дні. Повний ноль, навіть не клювало. Ясно, що ніхто не зізнається не кожен рибак визнає свої помилки, тому переважно звинувачували холодну воду, яскраве сонце, ліниву рибу, погану наживку, і т.д. Справедливості ради треба відмітити, що не клювало практично ні в кого. Тому вже на другий день ряди порідшали, і лише найстійкіші пробували щось виловити


Коло 9 ранку тру-рибалки, що приїхали о 6-й, змотали вудочки, і на їх місце почали прибувати "рекреаційні" - з дітьми, жінками, харчами. Ясно, що до вечора вже нічого не ловилося, але хоч померзнули на +5С і на тому дяка.
Тепер з нетерпінням чекаємо підйому steelhead trout у ріки Віскансину.

українці в США, природа, США, рибалка, chicago

Previous post Next post
Up