Про легітимність репресивного тоталітарного судочинства

Apr 22, 2018 18:45

 


Від кацапів часто можна почути (чи радше - прочитати, бо в інтернеті), що Ґосдура, мовляв, якась стала геть дурна і через жадібність до грошей та некомпетентність депутатів приймає ідіотські закони, але швидкі на розум пересічні кацапи неодмінно винайдуть безліч способів обійти заборони.

Кацапи від природи не мають здорового глузду й тому не можуть осягнути мету, задля якої владні структури РФ це роблять. Метою є легітимізувати майбутні репресії та дискримінацію усіх верств населення. Московія має солідний досвід такого законочинства. За часів СРСР зазвичай нікого не вбивали та не замикали до в’язниці беззаконно (у юридичному сенсі). На всі «злочини» було виписано якийсь закон. Згадаймо про «п’ять колосків» (див. uk.wikipedia.org/wiki/Закон_про_п'ять_колосків) - оце якраз воно і є, це механізм.

Начебто безглузді закони, які приймає Ґосдура, спрямовані не на заборони як такі задля потенційного покращення законодавчого поля усієї життєдіяльности людей. Їхнє призначення - дати законну підставу для судових вироків та покарання за порушення цих норм у примарному майбутньому. У судовій практиці на постсовдеповському просторі досі майже немає виправдовувальних вироків, бо «нє прінята». Якщо особа зазнала судового переслідування, то в найкращому разі її буде засуджено до умовному терміну, штрафу або якого іншого покарання. Але так чи інакше покарано її буде майже в усіх випадках. І це покарання назавжди залишиться у відповідних документах у її особовій справі.

Коли пересічний москаль за допомогою VPN або ще якось обходить встановлену законом заборону, скажімо, на використання іноземного сервісу Telegram, то він собі вже робить склад злочину. Застосувати до порушника якесь покарання чи ні - справа «політичної доцільності», але на гачок він уже втрапив, і його інтернет-провайдер, що зобов’язаний законом зберігати дані про деякі аспекти діяльности своїх клієнтів, уже має свідчення про факт вчинення правопорушення або злочину, які надасть відповідним органам влади на першу ж вимогу.

Якщо ви уважно переглянете історію законотворчої діяльности відповідних державних органів РФ протягом путінського перебування на чолі РФ, то ви побачити повільне та начебто мляве, але неухильне та систематичне створення законодавчої бази для застосування репресій до населення.

У цьому полягає сутність «дурнуватих законів» Ґосдури.

улусская правда, засади та підстави, законодавство, кацапознавство, закон што дишло, казніть нільзя памілавать, історія масковскай дєржави, п’ять колосків, бєшаний прінтор

Previous post Next post
Up