У 2019 році ви це наголосували «па пріколу», любі друзі «хуже нє будєт»

Jun 28, 2023 23:38

 


Anton Pixelart

Така історія. Відомий український журналіст опублікував дуже важке відео, де наші українські воїни опинялися на замінованому полі і тяжко, драматично, кровопролитно намагаються звідти вибратися.

Але багатьом українцям в коментарях настільки несподобався такий контент, злива невдоволення була настільки сильною, що журналіст змушений був видалити відео.

В хід пішов увесь можливий спектр аргументів, від маніпулювання відчуттями близьких бійців, до бога, демотивації, секретності і суспільної моралі.

Вам не подобається на це дивитись, ніжні ви мої? А нам не подобається брати в цьому участь. Нам не подобається дивитись, як частки мозку командира розлітаються у всі боки і окоропляють тебе з ніг до голови. Нам не подобається тримати за пояс пораненого побратима, щоб він не злетів з кузова пікапу, коли ми намагаємось на усіх швидкостях вивезти його з під інтенсивного обстрілу. Нам не подобається опинитися наодинці з штурмовою групою ворога в одній траншеї. Нам не подобається тягнути окривавлених побратимів, чуючи їх стогін і невимовні крики болю. Нам не подобається випарковувати посеред ночі автомобіль на замінованій дорозі.

А ще знаєте, що нам не подобається? Нам не подобається, що тепер треба придумати, щось красиве і креативне, щоб закрити збір. Треба придумати, якось вразити глядачів, щоб вони скинулися на той пікап, чи мавік. Треба якийсь сувенір військовий придумати для донатів, прапор там, гільзу, чи тубус від РПГ. Бо ви, ніжні мої, теж втомлюєтесь, коли "тримаєте економічний фронт". Дехто, кажуть, чверть зарплати переводить на донати. Але хочете я відкрию вам маленький секрет? Ми втрачаємо на війну і половину своїх зарплат.

- Якщо що, я дозакрию зі своїх - постійно чую таку фразу.

Так от, не закривайте очі, дивіться як пацани стрибають по мінному полю, як вони стікають кров'ю, як в них відлітають кінцівки, як вони в лихоманці намагаються накрутити той турнікет на рештки своєї ноги. Бо це і є реальність того, що двідбуваєтья прямо зараз з нашою з вами Батьківщиною. В соцмережах так чекали, коли вже той контрнаступ? Так ось це він і є. Дивіться. Якщо не вистачає духу прийти їм на допомогу, то не закривайте собі і іншим очі, бо інакше так і думатимете, що війна це красиві, люті бійці, на новенькій техніці і гори трупів ворога навколо. Дивіться.

via https://t.me/vata_show/9567

P. S.

Мова про це:

Піхота 47-ї бригади наступає по мінному полю

image Click to view



https://www.youtube.com/watch?v=B5JRu6hI7pI

Поки ви дивитеся дурними очима в телевізор і даєте гроші Zеленим окупантам…

P. S.

Додам від себе зо два слова.

Всі, хто при окупаційному режимі Zелених слуг кремлівського народу ходять у героях і кого кличуть у телевізор - усі вони холуї цього режиму. «Шістьорки» окупантів і мародерів.

P. S.

І ще дечого додам від себе.

Ті так звані «зведення» про велетенські втрати москалів, що їх вам «для патріотичного натхнення» тицяють у морду з усіх медій, а складають у МО жирні холуї будь-якої влади - це безглузді брехливі нісенітниці, висмоктані з того, чим йобані Zелені клоуни грали на піаніні, в цих-таки клоунів. У цих «зведеннях» немає нічого реального.

Після закінчення війни ви будете шоковані…

руїна, війна, ворог на банковій, наголосували, зелена чума, без бука не йде наука, окупація, вибори та їхні наслідки, народ-ідіот, зелені слуги кремлівського народу, внутрішні вороги

Previous post Next post
Up