Де опозиція? Пішла в пиз… «у солдати»!

Jun 13, 2023 08:48

 


Послухаймо Порошенка:

https://t.me/telelug/16361 (відео)

Вільнюський саміт НАТО має стати частиною нашого наступу на Росію, - Порошенко

<...>

Відповідаючи на запитання щодо вірогідності проведення виборів, Порошенко зазначив: «У перший же день війни я зустрівся із Зеленським і сказав, що я більше не лідер опозиції, і ви більше не мій опонент, ми солдати. І я хочу зазначити - ми все ще солдати. Ми не політики. Ми не ведемо дискусії, тому що вибори - це атака на єдність, єдність у світі та всередині країни. Це ключовий фактор нашої перемоги. Ніхто зараз не може думати ні про що, крім перемоги. І про майбутні вибори можна говорити, коли вся українська земля буде вільною від російських окупантів», - резюмував Порошенко.

<...>

https://lb.ua/news/2023/06/12/560177_vilnyuskiy_samit_nato_maie_stati.html

За досвідом часу, що минув з 24 лютого 2022 року, можна стверджувати, що в Україні опозиції нема. Всі політичні партії, що мають статус опозиційних, самоусунулися від виконання політичних і громадянських обов’язків опозиції. Ніхто не захищає права і свободи громадян України. Ніхто не захищає самих громадян України від беззаконня. Ніхто не захищає Конституцію та закони від паплюження. Ніхто не обстоює справедливість. Ніхто з «опозиціонерів» не хапає за руку Zелених мародерів, які розкрадають усі бюджетні кошти на всіх рівнях.

Коли після закінчення депутатської каденції Порошенка Zелені мародери знову потягнуть його судити, згадайте про те, що ви йому давали депутатський мандат, а не повістку до «ТЦК та СП», а він витер ним дупу, насравши на вашу довіру та на свої обов’язки перед народом і країною.

хохлократія, лицемірство, медійний сказ, номенклатурний рай, нахуй ето туда, фальшиві смисли, політичне гімноїдство, руїна, феноменологія бидла, фальшиві герої, країна мрій, наголосували, блазні та клоуни, вибори та їхні наслідки, слабаки, політологія рабства, капітуляція безсилих

Previous post Next post
Up