Політологічне: поступ за 25 років

Apr 22, 2023 21:57

 


Я взяв цю мапу з відповідного допису Вікіпедії («Парламентські вибори в Україні 1998»), там є ще цікаві мапи.




З того часу дещо змінилися конкретні фізіономії народних обранців, але сутність симпатій електорату змінилася несуттєво. Тоді надію на чудесне диво халявного щастя пересічні посполиті переважно пов’язували з «господарниками» (комуняками та соціалістами), нині пов’язують з «молодими технократами» (себто теж соціалістами, «але іншими»).

Якщо Zелені слуги кремлівського народу в цьому році з порушенням законів і Конституції влаштують одночасні вибори до парламенту і президентські, то ще й побачимо, що змінилося за час випробувань електорату війною у її новій формі. Чи багато громадян усвідомили свою причетність до того, що відбувається.

Окремо зазначу, що витоки багатьох наших суспільних негараздів у тому, що люстрацію не було проведено ні після виходу з СРСР, ні після Майдану.

хохлократія, паралелі та аналоґії, за кіло гречки, рептилоїдські науки, без бука не йде наука, дурний платить двічі, політичне гімноїдство, точка g, рабів до раю не пускають, дотепна політологія, феноменологія бидла, вибори, країна мрій, найкращий друг москаля хохол, наголосували, вибори та їхні наслідки, народ-ідіот, дурень думкою багатіє, політологія рабства, політика

Previous post Next post
Up