Leave a comment

Comments 5

lg_hater July 15 2022, 08:54:45 UTC
Справедливості заради, не усіма видами. І хоча стосовно стану стратегічних різновидів ядерного озброєння є деякі сумніви, тактичні боєприпаси з довгостійкими урановими зарядами в них точно є. Але від їхнього застосування, як передбачалося першопочатковим планом (див. Операція "Механічний Апельсин", 2008р.), рашисти таки утримуються. Що беззаперечно свідчить: у кремлі сидять, безумовно, вар'яти, але аж ніяк не безумці, які нібито не розуміють, що витворяють, як хоче вірити багато хто в нас та на Заході. Геть дурне в їхньому рейху лише накачене пропагандою бидло. Пастухи ж вміють вдавати з себе дурних, ескалуючи террор крок за кроком, але справжню червону лінію, за якою лежить гарантоване їх знищення, не перетинають.

Reply

euthanasepam July 15 2022, 09:02:09 UTC
На мою думку, така конкретність у цьому контексті зайва, бо не змінює в жоден бік сутності кацапських злочинів. Яке нам діло до того, чи дурне сидить у кремлі, чи розумне? Ми маємо факти свідомого, навмисного, систематичного знищення українців окупантами. Знаємо про «остаточне вирішення українського питання». Знаємо, з якої сатанинською зловтіхою пересічні кацапи сприймають звістки про муки та смерті українців. І до цього знання мало що може додати ядерна зброя.

Reply

lg_hater July 16 2022, 12:02:02 UTC
Звичайно ж, це нічого не змінить у існуючому стані речей. Але розуміння, бодай і приблизне, тієї вавки, що живе в макитрі новітнього фюрера, важливе для прогнозування подальших його можливих дій. То ж не сприймайте, будь ласка, мій попередній комент, як якусь критику. Це лише доповнення, що народилося під час обмірковування п.1 вашого посту. На які ще злочини воно піде в своїх сподіваннях залякати українців террором, аби примусити їх до капітуляції? Мені видається, що до будь-яких, окрім лише ядерного удару, що він гарантуватиме йому не лише фізичне знищення, а й повний крах ідеї "збирання земель", яку він напевно вважає сенсом свого життя. І ще посмертне прокляття від самих же московців, замість бажаної слави в підручниках з історії. А от, скажімо, хімічниму, чи навіть бактеріологічну ЗМП, радше за все він застосує без зайвих вагань, коли це здасться йому слушним. Не просто ж так його пропагандою повісили на стіні рушницю стосовно "американських біолабораторій в Україні". Хімію ж він давно вживає, як у диверсійній діяльності, так і в ( ... )

Reply

euthanasepam July 16 2022, 12:21:02 UTC
На мою думку, нам стократ важливішими є наші власні думки з приводу мишебратьєв, аніж те, що думають кацапи та їхній Сцарь. Наша найбільша проблема - досі, після 8 років цієї війни та після тисячоліття попередніх війн - не самі кацапи, а москвофілія та й проста політична ідіотія значної частини сучасних українців. Після 24 лютого ця москвофілія дещо зменшилася, сховалася у спору, але не зникла. Згадаймо про той факт, що москвомовні громадяни України досі не усвідомлюють роль мови в агресивній колонізації московитами нашої рідної землі. Згадаймо про церкву: посполиті досі не рознесли на друзки ку́бла московського кагебіату та не замордували гебнявих попів. Чому? Як таке можливо? Відповідь на всі такі питання завше ми побачимо у психології, ментальності, вартостях, етиці, що стоять немовби на китах, якими є засади, ідеї. Сучасні українці безмежно далекі від націоналістичного ідеалу. Більшість із тих, що свідомо пішли воювати, мотивовані «проти», а не «за». Люди хочуть знищити ворога, і це добре, бо правильно. Але має бути важливіша ідея ( ... )

Reply


Leave a comment

Up