Про квіточки та бджілок

Jul 06, 2022 17:53

 


«Як не стати овочем»: «Українська правда» про інформаційну війну кацапів проти України

Від «Ермітажу» до «Любе». 1800 російських пропагандистів, які змушують полюбити війну проти України

Російська пропаганда ніколи не обмежувалася виключно роботою політиків, медійників та політтехнологів для досягнення поставлених Кремлем цілей. Вона залучає рупори з різних сфер, які одночасно та контрольовано говорять потрібне. Кожен використовує акценти та аргументи, потрібні його аудиторії.

Так антиукраїнські та антизахідні меседжі поширюють письменники і військові, спортсмени та науковці, астрологи та священики. Усі вони причетні до геноциду українського народу, який відбувається внаслідок масованої пропаганди.

Волонтерська ініціатива «Як не стати овочем» сформувала базу з 1800 російських пропагандистів та публічних осіб, які підтримують війну в Україні. Окрім відомих імен, на кшталт Маргарити Симоньян, до неї увійшли представники 15 сфер, які залучені до інформаційної війни проти України та Заходу.

База російських пропагандистів передана у НАЗК, яка зараз на запит МЗС аналізує, на яких осіб міжнародним партнерам варто накласти санкції через їх фактичну участь в організації війни. Також база стала частиною міжнародної системи RuAssets.com від YouControl.

Посилання на базу:

youcontrol.com.ua/articles/baza-propahandystiv

Кожен, хто залучений в роботу пропаганди, яка заклала інформаційну основу для геноциду українського народу, має бути ідентифікований та понести справедливе покарання.

image Click to view



www.youtube.com/watch?v=DxzMJx70cK4

«Як не стати овочем»

www.oksanamoroz.com/project

хтиві обіzяни, інформаційна війна, московська воша, улусскій мір ва всє сторани, медійний сказ, вінавати обє сторани, люби українське, на гілляку!, інформаційна гігієна, смерть ворогам, фальшиві смисли, фантоми улусскаґо міра, україна понад усе, паляниця

Previous post Next post
Up