Пікап в дєйствії. Страшная сіла

Sep 10, 2012 21:02

Те, що є така специфічна каста невдах, яким ніхто не дає важко спілкуватися з особами протилежної статі, я знала. Те, що вони люблять збиратися в свої збочені гуртки і займатися там всілякою хрінню, теж ходять чутки. Але ніколи б не подумала, що хтось з цих бідняг придумає тренуватися в іскустві соблазнєнія на мені.

Ми з подругою стали свідками учасниками феєричного шоу. Йдемо у справах. До нас підрулюють два охламона маладих чілавєка. Один відразу впав на вуха подрузі, другий мені (виявилося, вони мають одну й ту ж  мантру рєчь на двох, а може й на всю секту).

Стисло:
- Дєвушка! (упускаю ворох нєдокомпліментів) у маєво друга дєнь раждєнія ми купілі єму тєлєскоп і єдєм смотрєть на звьозди ідьомтє с намі! (полегшено видихає і з надією вдихає)
- Нє, ми тут з хлопцями, і вопщє, відваліть.
- (тіатрально) О, тогда давайтє встрєтімся в слєдуйщій раз! 
- (роздратовано) Давайтє.
- (радісно дістає телефон і торжествєнно) Тогда я запісиваю ваш номєр!
- (остолбєнєло) Чувак, я не дам тобі номера.
- А єслі ето судьба, я запомню і так! (приготувався уважно слухати)
- Нє, я на такі штуки не ведуся.
- (удівльонно) Какіє такіє?

При цьому судорожно намагається вхопити то за лікоть, то за зап'ястя.

Коротше, їм пощастило, бо ми дійсно поспішали і наостанок такого дівного діалогу відшили їх доволі ввічливо. Треба було бачити ті кислі морди. Так, ніби вони жабів поцілували, при чому навіть не намагалися приховати свій надмєнно пріскорбний від.

А тепер я думаю. Мужикам десь трохи за тридцять. І такий недолугий цирк? Хотілося прибити безкоштовно презентувати кілька основних методів спілкування з жінками і порадити втікати з того гуртка убогих.
А потім я зайшла на перший-ліпший сайт, який гугл викинув на запит "пікап", сміялася три дні й три ночі та врешті зрозуміла, лох - це покликання. Йому нічим не допоможеш. На нього просто не треба натикатися.

П.с. Я розумію, що це були типу аматори. І боюся уявити прохвесіоналів. Але ж мабуть існують такі особі, які на це все ведуться. Ось це напевно і є найпічальніше явище з усієї навколопікапєрської історії.....

рагулі, кумедне

Previous post Next post
Up