день другий. банкок

Nov 14, 2014 09:49

маленький ми з тобою в спекотному таї. нам прийшлось дуже не солодко переживати довгу ніч в літаку, практично забути про сон та комфорт.

велике місто зустріло нас розміреним теплом, шаленим ритмом, заторами на дорогах та довгими маршрутами. наше місце ночівлі скоріше нагадувала закинутий гараж аніж творчу студію, а тверда підлога замість ліжка була надто важким випробуванням.

тому ми сьогодні з тобою в готельчику, з поганим інтернетом, невеликим, але м"яким ліжком і власним куточком. я знову дратуюсь від зміни місця для роботи, але знай - це я просто жартую. мені з появою тебе в моєму животику трішки страшно, щоб ти був завжди здоровий, щоб добре висипався, щоб ні про що твоя ще така малесенька голівочка не турбувалась, а я щоб почувала себе комфортно.

вже завтра починається така очікувана відпустка, з теплим морем, пальмами і білим піском. ми будемо ходити з тобою босими по землі і мріяти про нові мамині професії. буде сонячно і приємно від доторків твого татуся, а більше ніколи-ніколи не буду злитися. лише любов та гармонія, лише спокій та ідилія.

вчора вночі я так гірко плакала за мамою, мабуть, це ти народив у мене такі багаті та нові зв"язки з батьками. я плакала за нашим шаленим песиком, що так вміло кусав мої ручки і дурів з моїм взуттям. але потім я витерла сльози і усвідомила, що на вірному шляху, просто зараз я така ніжка, така чуттєва та витончина. така наповнена повітрям і тихим шумом твої розгойдувань. від цього вся моя сутність змінюється. я стала невагомою і так тихо нас гойдаю у спільному тілі.

я так люблю, коли ти рухаєшся, я переживаю навіть маленькі збудження від твоїх тендітних поштовхів. ми  з тобою такі прекрасні. вже такі рідні і ти народишся здоровим і одразу найщасливішим малям на світі.

люблю тебе, себе, Юіті, своїм батьків, Турбо і Зіссу, а ще своїх друзів, усіх людей, Планету, зорі та космос...
Previous post Next post
Up