Маріуполь. Свидомиты заскавчали))

Sep 10, 2014 01:36

Оригинал взят у reznichenko_d в Маріуполь
Я вважаю, є дві причини невдачі російського приазовського наступу, зупинки їх армії біля Маріуполя і початку мирних переговорів.

Маріуполь - замок на шляху до Криму. Замок, який їм треба терміново збити, бо скоро почнеться зима, шторми, і паромна переправа на Крим дуже ускладниться. Півострів опиниться в ізоляції.

Маріуполь - основний порт перевантаження вугілля, тобто морські ворота для імпортного палива, яке дозволить Україні пережити зиму без Донбасу.

Маріуполь дуже важливий, навіть з урахуванням, що в руках росіян Керченська протока. Якщо Росія спробує її блокувати, аби перекрити постачання через Маріуполь, - то вже мусить бути наступний етап війни. Зараз вона ще не може сказати, що "флот ополченців не пускає сухогрузи".

Те, що їм не вдалося взяти Маріуполь єдиними наступом (н.м.д.) - провал російського генштабу, який і змусив Путіна піти на переговори.
(С)

БУ-ГА-ГА))))))))))))

Читаю этого упырька и балдею)
Оказывается это не Путин заставил пиндосов сесть за стол переговоров с теми, кого они называют террористами и сепаратистами, а наоборот, они заставили Путина вести переговоры с Резниченко))))))))))))))))))

Шарий!!! Где ты? Тут "такие пааатрясающие сюжеты из жизни" укропов, закачаешся)))

Руина, мудаки, Резниченко

Previous post Next post
Up