Бухгалтерські курси в СПб

May 13, 2013 10:50



Санкт-Петербург, друге за величиною місто Росії, завжди славився культурними традиціями та інтелектуальними ресурсами. Навчальний Центр "Выбор" вносить свій посильний внесок в інтелектуальний розвиток міста, пропонуючи гостям і жителям Санкт-Петербурга різні програми навчання. В центрі може навчиться кожен, від "млада до велика", без обмежень у віці, соціальному статусі або національності.

Курси бухгалтера (Бухгалтерские курсы) є одним з основних напрямів діяльності навчального центру "Выбор". Унікальна програма навчання, досвідчений фахівець, гнучка цінова політика і графік навчання, можуть зробити бухгалтерські курси привабливим варіантом для того, хто хоче оволодіти професією бухгалтера. Особливістю курсу бухгалтера є те, що теорія бухгалтерського обліку вивчається паралельно з 1С Бухгалтерією підприємства. Це забезпечує велику кількість практики, обходить абсолютно не потрібне зубріння всього плану рахунків, приділяючи увагу ключовим питань бухгалтерського обліку.

Цей курс також корисний студентам, які пишуть диплом, вченим економічних дисциплін, що шукають "дисертацію на замовлення". Під час проходження курсу підготовки бухгалтера, викладач диктує докладний конспект, в якому міститься чіткий план здійснення тієї чи іншої проводки. Також викладач порадить літературу, відповідну саме під потрібну специфіку діяльності ведення бухгалтерського обліку слухачем.

Бухгалтерские курсы



цікаво

Previous post Next post
Up