Вчорашнє БЖ

Sep 09, 2012 21:09



Вчора вирішив прогулятися трішки Подолом і Андріївським. Тим більше друзі запросили на концерт Тимофія Яровікова, музиканта з Могильова і нашого вже загального друга, о 7-ій вечора за історичним музеєм. Анлріївський якось зовсім не вражає, особливо рісля сонячногоі спекотного Дня Незалежності, коли там була кіпа різнокольорового і різногонорового люду. Вчора все було трохи порожньо і сумно, навіть фоткати не хотілося нічого. А от про концерт цього зовсім не скажу, все було зовсім навпаки, хоч і трохи під кінець прохолодно. Особливої тональності вечору задав Андрій Нєфьодов, за що йому окреме СПАСИБІ, хоча на фото чомусь він не попав! Та і взагалі, всім велика дяка, всім хто був! Але в першу чергу, звичайно Тимофію і Лесі Рой, яка підігрувала!..
        Ще дуже цікаво, що я прийшов раніше за всіх, сидів курив. Біля мене сидів мужичок бомжеватого вигляду, з довгим волоссям і бородою. При собі мав два букетики квітів і дві торбинки. Попросив послідкувати за його майном хвилин 10 - 15, бо типу: - "Не прийшла, піду пошукаю, може не там чекає..." Прийшов хвилин через 30 десь, сам, коли вже концерт у нас почався. Виявився з Севастополя, трохи підіграв на сопілці. Ким працює чи чим займається, я не почув. На одній з фоток його видно буде. Тому глядіть (всі фотки клікабельні):







Он той бородач, грає на сопілці



Слухаєм



Чомусь не обрізав фотку, та хай так і буде. Свєта Богданова зліва від Тимофія.



Ось і такі слухачі були



С гармошкою. Як на мене, дуже файна фотка.



А ось і Леся прийшла



Трохи мерзнем



А, згадав! Тіма порвав майже одразу на своїй 12-струнці обидві треті струни, тому грав на чужій 6-струнці, яку Доц називав "Китайцем". Таке...



Якісь копійки накидали в поламаний в Криму гітарний кофр



О!



Та-а-ак, горизонт завалений... Не це вже майже перед перебазуванням на східці, де на жаль вже не фоткав. Фоткала Свєтка Чуруброва. Тому бум чекати, поки повикладує у себе на вконтакті.


концерт, друзі, пиво, київ

Previous post Next post
Up