(no subject)

Mar 05, 2022 09:55

====
2022-03-05, сб., 09:48
----
главну манашенку корецького манастыра, парфению новак, також главну манашенку йелецького манастыра, як и главного манаха онуфрия, як и иншых главных манашенок и манахив украйины - на катування по наростаючий вплоть до казни(включаючы казнь); або ж в прымусову пэрэосвиту у толтэкианстви и служиння настоящым* натангенэлям и нагвалям.. вапрос ришон, хоч прымусово, но ришон! :))

*- настоящый в сэкцийи вэлыкоозэрного толтэкианства йе покы що тилькы одын, остальни - игрушэчни. игрушэчни натангенэли и нагвали якых бьють по козырьку кепкы - нэ заборонэни, бо дэякых конкретно прэ по жызни и воны нэ могуть жыть бэз такого ника..

====
2022-03-15, вв., 20:00
----
ось цэ - Мойе а нэ твойе, парфения,


ось цэ - Мойе а нэ твойе, онуфрий,


и нэ йеврэя вжэ воно!

тры вованы должны наказать цых хуйлойобоматыщ! и пинговык и иосиф-бидонщык должны помогать наказувать и казныть!! аналогично з канадськымы!
игра в жмуркы в аськах окончэна, мы нэ дитсадовци вроде! вы, затята глупота свящэнна яка тилькы вмийе що в стагнацию свит заганяты, повынни служыты Мэни с чэснымы имэнамы свойимы, а нэ баныты и матэрыты свого Вождя, бо слугы повынни корытыся, а нэ корытэся, то чытайемо цэй пост щэ раз..

====
2022-04-06, ср., 21:40
----
в мираже где правда и где ложь
без пейотля ты не разберешь..
владыко..
хошь арматуру под кадыко?

====
2022-04-29, пт., 17:37
----
пральна-пральна, громымo всих!



громым за толтэкианство!!
пральна-пральна, пацыкы, за нашых пацыков, за индиановцив! громым мусульман-арабцив, хрыстыян-йиврейив, хиндуистив, славян и остальных в нашых, толтекианськых зэмлях, розгромлюйемо йих, водружаем скризь Хунабку, наше знамя, и тоди мы будэм вильно жыть и панувать у свойий сторонци! бо покы всиляки иновирци панують в нашых зэмлях - нэ будэ индиановцям щастя! а розгромымо всых цых басурманив, и тоди скризь будуть тилькы толтекиановци! и тоди прыйдэ щастя в наши зэмли!

водружаем тилькы Хунабку в нашых 6.5 крайинах!



image Click to view



==========
2022-06-06, пн., 16:55
----------
якщо болонка нэ справляеться, то йе такса, якщо такса нэ справляйеться, то йе бульдог, якщо бульдог нэ справляйеться, то йе овчарка, якщо овчарка нэ справляеться, то йе вовкодав..
----
кажуть: кіт, кіт. людина повинна бачити що за кіт. є домашні, камишові, рисі, гепарди, лєопарди, кужари, ягуари, леви, тигри, пантери, пуми.
----
а из докив а из докив
выпускають всих матросив
якщо йе щэ корабэль
там матросы погулялы
дыскотэку танцювалы
караоке поспивалы
у дэбэрца поигралы
прочыталы много .doc-ив
алэ всэ щэ нэдовольни
хоч й пэчать наштампувалы
..йим Птах сказав "та-х"
----------
ти навіть не розумієш що твій стиль життя - це чиясь мрія!
----------
Я тримаюсь щоб триматися.
----------
люди прилітають, улітають, приїжджають, уїжджають, припливають, упливають, приходять, уходять.. ми в Клецафруалі подорожуючі мандрівники.

==========
2023-02-10, пт., 14:52
----------
і чому це ви Святі неньки україни об’єдналися але перегуртувалися під попа римського? оголошуйте ТУС(Толтекіанський Український Собор) і вперед, будуємо Сонору на водоспаді Ніагара, садимо туди Монтою, головну Святу Толтекіанства і питання вирішене!
-----
козінаки має на сьомого листопада їсти толтекіаниковник, а на день літнього сонцестояння святити наполєон.

==========
2023-02-20, пн., 07:15
----------
президентів, наприклад володимира путіна не народжують звичайними способами,
їх чорнокнижники роблять ось з таких магічних звірьків, яких знаходять маги в місцях Сили інформація про місцезнаходження яких і описання є в книгах по магії що передаються від предків до нащадків у секреті.


потім над володимиром путіном чорнокнижник робив заклинання перетворивши його в щось що нагадувало новонароджену дитину, і ритуали.
після цього президентів маги-чорнокнижники підкидують в роддоми.

==========2024-03-22, пт., 13:21
----------
клуби електронної музики як і інші фірми, газети, рекламщики і тд - мають право на друкування гарних флаєрів якщо отримали дозвіл(можливо після членського взносу) від Лєтуна, Флаєра(лєтун, ісп.: voladore)

important, public, kletzafrual'

Previous post Next post
Up