Veiksmes formula, jeb slazda siers

Jul 28, 2016 11:24

Afēristi ir mans vājums un hobijs! Es fiziski jūtu viņu vēlmi nopelnīt vieglu naudu! Sajūsmu izraisa viņu radošās domas lidojums un fantāzija. Daži no viņiem ir īsti mākslinieki! Tā lasot rakstu par neakreditētam augstskolām Latvijā portālā kasjauns.lv, manu uzmanību piesaistīja reklāma, kura solīja nopelnīt ik vakaru 350 EUR.


Intuīcija, laikam, ir tas, kas mudina mani izpētīt piedāvājumu uzmanīgāk, jo patiesību par sieru un slazdu neviens nav atcēlis. Uzklikšķinu uz reklāmas un nonāku uz mājaslapu loto-gen.com, kur matemātikas, eksakto zinātņu doktors (!?) Aigars Krūmiņš (!?) sola palīdzēt un atklāt veiksmes formulu. (http://loto-gen.com/?utm_source=AdClick&utm_medium=250x250_3&utm_content=kasjauns.lv&utm_term=Business_News&utm_campaign=www.darbsmajas.com)




Krūmiņa kungam piemīt pārsteidzošas pārliecināšanas spējas! Izlasot rakstu līdz beigām, es praktiski noticēju veiksmes formulai, BET... Raksta beigās Krūmiņa kungs, lai pastiprināt manu vēlmi pēc vieglas naudas, izmantoja pievilināšanas paņēmienu, kura pamatā ir cilvēcīgā skaudība. Viņš piedāvāja apskatīt cilvēku bildes, kuri jau ar viņā palīdzību ir nopelnījuši lielu naudu. Manu uzmanību saistīja studentes Kristīnes bilde!


Es nodomāju, ka kaut kur esmu viņu redzējusi. Dažu minūšu meklēšana apstiprināja manas aizdomas, ka studente Kristīne ir aktrise Anna Kuzina (Анна Кузина), kuru es esmu redzējusi vienā no sitkom seriāliem. Un studentes Kristīnes bilde ir ņemta no seriāla, kur Anna Kuzina teloja studenti Janu.


Nu ko lai saka! Tomēr skatīties televīziju var būt arī noderīgi.
Previous post Next post
Up