Про ГМО

Sep 29, 2012 00:36

Коли я лежала в лікарні, мені кілограмами носили яблука. (Стандартний набір для відвідування хворого, якщо немає особливих вказівок: яблука/банани/апельсини+сік ). Так-от, оскільки це було весною і свіжі плоди купити практично не було де, несли яблука "магазинні". І отоді я зрозуміла, що таке ГМО! Мало того, що неправдоподібно величезні плоди не псуються кілька днів, на смак вон більше схожі на пластмасу. І реально застряють у горлі! Аби не давитися ними, віддала якось їх додому, аби мама зробила салат (потерти яблуко на тертушці, додати меду і трохи кориці). Прикол в тому, що навіть у такому вигляді їх неможливо було їсти (якщо пластмасу навіть дрібно порізати, вона лишаєтсья неїстівною).
До чого я це пишу? Зараз осінь, тож можна вдосталь наїстися яблук!



[До речі]
До речі, мама каже, коли я була малям, то моє улюблене пюре було яблучне і те, яке містило у складі яблука. Так що це любов з першої ложки! =) 

мєлочі жизні

Previous post Next post
Up