15 dager igjen til ferien!! :D

Jun 07, 2006 21:59

Sola skinner og jeg er så glad! Jeg gikk med sommerkjole idag :)(Uten bh, det var litt skummelt, men jeg hadde testet ut at det gikk igår :P)

Igår var Maylén og Tonje og jeg på båttur. Det var kos :) Jeg vil lære å kjøre båten ordentlig alene så jeg kan ta med meg folk på båttur uten å måtte ha med mamma eler Tonje. (Er ikke så god på å legge til/kjøre ut fra brygga/rygge generelt, selv om den bare er veldig liten.)

Imorgen skal vi ha grønn dag igjen! Kle seg i mest mulig grønt. Hvertfall Livern, Veronika, Maria, Tine, Katta og jeg.



Da jeg dro til fysioterapeuten i dag og da jeg kom inn i venteværelset satt det en gammel dame der. Hun sa med svært stor begeistring: "Så fiin du var!! Med masse farger! Så festlig! Jeg så deg utenfor da du sykla!" (Jeg hadde grønn sommerkjole og rosa strømpebukse og rosagrønne perlekjeder). Jeg smilte og sa ja, man må jo kle seg etter sommeren, eller no sånt. Og hun bare: "ja! Ja, du har så rett!" osv. Det var koselig. Etter timen (som var kjempekoselig som alltid) satt hun fortsatt der og da satte hun igang igjen og sa det til fysioterapeuten min. Og hun svarte: "Ja, Nora er helt herlig hun!" Også strøk hun meg på ryggen og smilte sitt superkoselige smil. :D Da ble jeg glad. Jeg er glad i henne. Hun er så utrolig omtenksom mot meg. Hun bryr seg så veldig mye om meg at jeg blir helt rørt.

Det blir ikke forestilling for oss dramafordypningelever. 3. vg. skal sette opp et stykke så det er ingen ledige dager vi kan spille. Jaja. Litt dumt etter at jeg hadde fått tro på at jeg skulle klare å si den fæle monologen min. Men vi skal kanskje ta den til høsten.

Idag fiksa jeg og bestisen til Livern et lappeteppe som alle vennene til Livern har vært med på å lage. Det blir superfint!! En genial bursdagsgave. Jeg vil også få sånn! :P Vi skal forære henne det neste fredag, da skal vi på båtturburdagsfest og sove på en øy :)

Tonje er glad, da blir jeg glad :) Hun er forresten blitt veldig flink til å male.

Imorgen blir jeg blond igjen! Æ! Skummelt!

liverns bursdag, sommer, farger, tonje, blondine, sol

Previous post Next post
Up