*без комментариев...*

Jun 04, 2014 08:08

Пономарьов перейменував Слов'янськ у Путінськ.

Самопроголошений мер українського міста Слов'янськ В'ячеслав Пономарьов перейменував цей населений пункт у Путінськ нового державного утворення «Новоросія». На цьому Пономарьов не зупинився і запропонував таким же чином учинити і з іншими містами Донбасу - Донецьк перейменувати в Путіно, Луганськ - в Путінград, а Горлівку - у Владімірвладіміровку.

За задумом Пономарьова, подібні перейменування повинні допомогти сепаратистам досягти перемоги в боротьбі з українськими силовиками та отримати допомогу від президента РФ.

Про цю новину повідомляє «Преса України».

«Тут далеко ходити не треба, варто лише згадати Сталінградську битву, яка стала переломним моментом в ході Великої Вітчизняної. Тоді всі розуміли, що головнокомандувач радянської армії Сталін не дозволить, щоб місто, назване його ім'ям був узятий ворожою армією. Так само і тут - варто лише правильно перейменувати населені пункти, і це вплине не тільки на бойовий дух ополченців, але і на їх підтримку з боку Володимира Володимировича. Якщо раніше Путін публічно дистанціювався від нашої боротьби, то тепер він цього зробити не зможе, адже це тепер безпосередньо зачіпає його его», - заявив на прес-конференції Пономарьов.

Він також звернувся до інших лідерів сепаратистів - до «голови ДНР» Дениса Пушіліна і «голови ЛНР» Валерія Болотова із закликом провести подібні «важливі перейменування». Наприклад, місто Донецьк, яке носило раніше «горде ім'я» Сталіно, назвати Путіно, Луганськ (раніше Ворошиловград) - Путінград, а Горлівку - Владіміровладіміровкой.

http://uapress.info/uk/news/show/26723

славянск, донецк, ссылка, украина, луганск, неприятное

Previous post Next post
Up