Які продукти і в котрий час доби варто їсти.

Aug 25, 2016 20:41

http://ukropnews.com/news/Deyaki_produkti_mozhna_isti_tilki_v_konkretnii_chas_tsei_perelik_vas_zdivue_23732.html

Шоколад : Вранці кілька шматків шоколаду забезпечать ваш організм дозою антиоксидантів, які уповільнюють старіння та покращують роботу серця. А от після обіду його краще не їсти, організм почне переробляти шоколад у жир.

М'ясо: Його треба їсти вдень, тоді залізо, що міститься в м’ясі, поповнить клітини киснем, а це зміцнить імунітет і додасть сил. Ввечері його їсти не можна, бо для травлення організму потрібно щонайменше 5 годин, відтак ви ускладните роботу травної системи.

Горіхи : Вони принесуть користь, якщо їх їсти під час пізнього сніданку. Тоді вони добре засвоюються, поповнюють запаси омега-3. А це в свою чергу підтримує роботу кровоносних судин та нормалізують дихання. Однак, якщо їсти горіхи ввечері всі їхні калорії перетворяться в жирову тканину.



Апельсини : Їх корисно їсти після обіду, вони покращують обмін речовин і дають тонізуючий ефект. А от апельсиновий сік на сніданок, попри загальну думку, є шкідливий. Він подразнює слизову шлунка і може провокувати гастрит.

Гречка : Найкраще гречану крупу їсти на обід - у її складі є вуглеводи, для перетравлення яких організм підключає вже відкладені ресурси з жирової тканини. А от ввечері ваша травна система може не справитись з гречкою, у цю пору від крупи краще відмовитись.

Макарони : Їх найкраще їсти у першій половині дня. Вони містять клітковину, що помагає очистити організм від токсинів і шлаків. Для вечора така їжа буде надто калорійною.

Кабачки : Як не дивно, але кабачки будуть більш корисними саме ввечері - вони добре очищують кишечник, особливо якщо перед тим у вас був ситний обід. А от вранці їх краще не їсти, кабачок має сечогінний ефект, тож може викликати обезводнення.

Помідори : Вранці помідори позитивно впливають на роботу травної системи, покращують роботу шлунка і підшлункової залози. А от помідори на вечерю можуть призвести до застою рідини і викликати набряки.

Картопля : Її найкраще їсти вранці. Тоді мінерали, що містяться в картоплі, підтримують організм. А от у другій половині дня від картоплі краще відмовитись, тому що вона дуже калорійна і важка для травлення.

Банани : Їх варто їсти на обід, тоді вони покращують травлення і заспокоюють печію. А от банани ввечері провокують утворення слизу, що погіршує травлення.

Кисломолочний сир : Цей сир, як і кабачки, найкраще їсти ввечері, тоді він заспокоює травну систему та покращує обмін речовин. Вранці цей продукт краще не їсти, тоді кисломолочний сир призводить до утворення слизу, тож його особливо заборонено їсти тим, хто часто застуджується.

Яблука : Яблука треба їсти вранці - вони покращують роботу кишечника і усувають канцерогени. Яблука на вечерю підвищують кислотність шлунка і викликають дискомфорт, тож в цю пору від них краще відмовитись.

Твердий сир : Вранці невеликі порції твердого сиру запобігають здуттю живота та навіть зменшують вагу. Для вечері твердий сир надто важкий і його буде складно перетравлювати.

Цукор : Цукор можна їсти тільки вранці, за весь день організм зможе його перетравити. А от цукор ввечері негативно впливає на травлення, погано відбивається на вашій фігурі і може призвести до погіршення сну.

Рис : Його найкраще їсти в обід, тоді він зарадять організм енергією на іншу половину дня. Ввечері від рису краще відмовитись, бо він лише призведе до збільшення ваги.

еда, ссылка, здоровье, нужное, фрукты-овощи

Previous post Next post
Up