(no subject)

Sep 15, 2021 12:15

https://www.facebook.com/natasya.nagorna/posts/4500181416668875
хочу написати про наших загиблих в оос
за ці вихідні до цього сумного переліку додалося 4 людини.
я не в оос, тому просто систематизую імена і трохи обставини (детальніше ви можете побачити у випусках новин, зокрема в тсн у матеріалах моїх колег Мар'яна Бухан та Andriy Tsaplienko )
першим загинув Денис Герман. я чула, що його позивний "Йожик", він із Запоріжжя, трохи не дожив до 32 років. Били в тил, із арти. Окрім нього ще були поранені ( здаєтсья, 6 людей, але це з контузіями). Обстріл на Приазов'ї.
Ще двоє поранених та двоє контужених того ж дня поблизу Нью- Йорка.
ввечері того ж дня загинув Олексій Куленко, в нього три доньки лишилося, спочатку нам помилково повідомили про одну. Обстріл з міномета поблизу Причепилівки. З фото зрозуміло, що він - колишній морський піхотинець, з цього року служив у піхоті. Побратими пишуть, що до того - ще й в десанті. назавжди 36.
В неділю протитанкова керована ракета прилетіла у вантажівку. Загинув Артур Голуб, 27 років, з Житомирщини. Ні, це я м'яко написала. Він згорів. Разом із машиною. Але залізо - біс би з ним, а от Артур...( В нього залишилася мама
І вчора ж загинув Валентин Чепурний. 34 роки. Він піхотинець, але проходить...як цивільний. Його контракт закінчився напередодні. заїхав забрати речі, отримати гроші, сказати всім "бувай". Прилетіла міна, стодвадцятка. Теж в тил били. Бігли в укриття, трьом посікло ноги осколками, а він - загинув. Як цивільний. Його навіть в зведенні не може бути. На війні з 2018 - точно був (може, й раніше)... війна якось дивно іноді вибирає..
я не змогла порахувати точну кількість поранених, також били в тил по цивільним багатоповерхівкам...хтось помер від інфаркту, але "небойові" ніхто й не починав рахувати
я пишу це не для того, аби розігнати "зраду"
Просто багато хто говорить, що "не дивиться телевізор".
так от.
Війна змінилася, луплять по тилах. Війна не змінилася - когось поранено, когось вбито, хтось помститься за тих, кого вбито і поранено. І хай їм всім допоможе їх воєнський бог.


war

Previous post Next post
Up