Eduard Prystupa - A la veille de l'automne (official video)

Oct 16, 2014 20:58

image Click to view



Чарівна осінь. Сьогодні дощ, четвер... Колись давно я народився в четвер... Але, хочу презентувати нове відео з сольного ambient міні-альбому Eduard Prystupa - A la veille de l'automne (official video) . Воно якраз підкреслить настрій сьогодняшнього дня і прикрасить сірий ранок приємними фарбами.
Це водна анімація, яку зробила прекрасна і талановита людина - Марина Небо - український художник Водної и Песочної анімації Арт-студії DIAZ.
(Детальна інформація про художницю є в описі кліпу...)
Презентацію планував зробити рік тому, але, через події в Україні, довелось перенести, хоч сингл і називається в перекладі - напередодні осені, або на початку осені) Чекати ще рік??? В чому сенс.........
Тож, дякуючи Andrey Alferov та NoName Club вчора ввечері перед допрем'єрним переглядом кіно-стрічки Вуді Алена - Magic in the Moonlight, ми зробили прем'єрний показ циєї відео-роботи на великому екрані!
Оскільки в Україні не існує телеканалів, які спеціалізуються на трансляції такої музики (ambient, lounge...), то я роблю презентацію в інтернеті! На своєму каналі youtube)
Приємного перегляду.
До речі, міні-альбом у цифровому форматі вийшов на болгарському лейблі AMADEA-music, а придбати його можна за посиланням  - https://itunes.apple.com/ua/album/a-la-veille-de-lautomne-single/id723010525

https://www.youtube.com/watch?v=K64qdxLZbCA

неділя, ембіент музика, марина небо, едуард приступа, водна анімація

Previous post Next post
Up