Eduard Limonov // "Novi-Svjetski-Poredak.com", 06.02.2016

Feb 07, 2016 03:25

.
перевод статьи из "Свободной прессы" -- ГОТОВЬТЕСЬ К ПОГРОМАМ, ГЛУПЫЕ НЕМЦЫ! -- на боснийский язык




Eduard Limonov podigao prašinu u cijeloj Europi: Spremite se za pogrome, glupi Nijemci!

Neko vrijeme sam se kolebao kako da naslovim ovaj članak. Moji favoriti su bili: Kölnski užas za djevojke i ima li u Njemačkoj dovoljno zatvora za sve “izbjeglice”?

Razmislivši, ipak sam izabrao naslov sa pogromima - zvuči zlokobno, kao što i treba u ovom slučaju. Pogromi će najvjerojatnije uslijediti. Dajući takav naslov, pročitao sam članak i poželio da mu dam novi - Vukovi i ovce, ali ipak nisam. Neka budu “pogromi”, na kraju krajeva, sve ide ka tome.

Pogrom (iz rus. Погром «razaranje, pustošenje») odnosi se na nasilne, ponekad organizirane skupne prepade prema pripadnicima vjerskih, nacionalnih, etničkih ili manjinskih skupina. Često su povezani i s pljačkanjem i zlostavljanjima, kao i ubojstvima ili genocidom.

Evo suštine:

Prvog siječnja na ulicama Kölna oko stotinu njemačkih žena napale su izbjeglice migranti u blizini lokalne željezničke stanice, pored katedrale - tradicionalnog mjesta dočeka Nove godine u ovom starom njemačkom gradu. Izbjeglice, mladi ljudi, od tinejdžera pa naviše, kako izvještavaju mediji: «okružili su djevojke, maltretirali ih, kidali im odjeću i pljačkali ih».

Ovo je sterilno njemačko prepričavanje. Ustvari, već postoji nekoliko izjava o silovanju, i vrlo često ne sasvim obične stvari kao: «hvatali za spolne organe».

Zamislite migrante, crnooke, tamnopute, raspaljene alkoholom, koji kao vukovi opkoljavaju plavokose njemačke gospođice i trgaju im odjeću. I nigdje naokolo ni jednog jedinog veterana, vermahtovskog strijelca s oružjem. Policija je priopćila da se ništa nije čulo od buke petardi, a od dima se ništa nije vidjelo.

DISTANCA DUŽA OD ISPRUŽENE RUKE

«Zelena» gradonačelnica Kölna Henrietta Reker, u potpuno perverznoj logici «zelenih», ovih dana savjetuje Njemice (citiram po magazinu Der Spiegel): «Uvijek postoji mogućnost da se održi određena distanca, veća od dužine ispružene ruke. I vlastitom inicijativom ne tražite zbližavanje s nepoznatim osobama, s kojima nemate odnos povjerenja».

I još «zelena» gradonačelnica savjetuje: «držite se u grupama, ne dijelite se ni u svečanom raspoloženju». Zamislimo još jednom ono što se dogodilo u Kölnu 1. siječnja. Prema izjavama očevidaca, u provođenju tog užasa nad njemačkim frojlajn sudjelovalo je oko tisuću migranata.

Opkolili su žrtve, napali ih. Ovo je siječanj, zima, njemačke frojlajn nisu obučene u provokativne šorceve iz kojih ispadaju stražnjice, nego u zimsku garderobu. Da bi stigli do tijela, neophodno je da potrgaju kaput, haljinu i tako dalje. Ukratko, tamo se dešavala tiha jeza.

Zbog spomenute izjave Henriettu Reker trebalo bi odmah ukloniti s položaja gradonačelnice grada Kölna. Nju je osudio ministar pravde Njemačke Maas, istina ne u sudnici, nego na njegovom mikroblogu: «Nisu odgovorne žene, već prijestupnici».

Odlično, ministre, ali gradonačelnica nije smijenjena, počinitelji nisu pronađeni i uhićeni. Ustvari, policija je morala pucati u migrante, koji su se pretvorili u kriminalce.

«Razmak ispružene ruke? Pa onda to više nije moja zemlja …», napisao je na svom mikroblogu korisnik Riffmaster.

U ćeliji norveškog zatvora od jednog do drugog zida nervozno hoda Breivik, i mrmlja: «Ja sam vam govorio … ja sam vas upozoravao. Rekao sam vam, a niste me slušali, niste razumjeli moju poruku. A rekao sam vam …»

I tako, u Kölnu je 1. siječnja na otvorenom prostoru odigran komad «Vukovi i ovce», gdje su vukovi mladi migranti, a ovce bijele njemačke gospođice.

Kao rezultat smo dobili zlokobnu ilustraciju sadašnje očito već nepopravljive tragedije. U državu su pustili oko milijun tuđih, divljih vatrenih ljudi, vukova s ​​uzavrelom krvlju, i dali im priliku da šetaju među ovcama. Prvog siječnja, uspaljeni alkoholom, oni su pokazali svoju pravu prirodu, surovu, kriminalnu, pozudnu, moglo bi se reći «zvjersku», ali uz rizik da uvrijedite životinje.

MLADI, JAKI I AGRESIVNI DEZERTERI

U zemlju u kojoj starac s ogorčenim krikom trči za tobom ako si komad papira bacio pored kante za smeće - stigli su vukovi. Je li onda čudno što oni pružaju šape prema vašim ženama, is njih «kidaju odjeću»?

A što ste vi očekivali?

Do vas su se probili sebičnjaci i dezerteri, pobjegli iz svojih ratova; umjesto da brane svoju zemlju, nagrnuli su u tuđu, ugojenu …

Što se drugo moglo očekivati?

Heroji i žrtve ostale su tamo. Heroji trebaju izvršiti podvig oslobođenja svoje zemlje, oni su tamo. Žrtve - ili su već pale ili su toliko iscrpljene da nigdje ne mogu pobjeći.

Kod vas su stigli mladi, jaki, poduzetni, agresivni dezerteri.

Nijemci, pripremite se za njemačke pogrome! Uništavat vas.

Pa ili ćete sazreti i očvrsnuti u toj borbi ne na život nego na smrt, i nadljudskim naporima otjerati vukove iz svoje zemlje, ili će vas pregaziti i vaš žene pustiti u promet.

To je strašna istina.

U Kölnu je odigran samo prvi čin njemačke nacionalne tragedije.

Vaš položaj je očajan.

Takav da vaši veterani sad vade staro ordenje i požutjele novine, i liju suze nad starim fotografijama.
.

bosanski, тексты Лимонова, переводы

Previous post Next post
Up