vingiu dubingiu nr 8 eina.

Feb 20, 2011 14:33

eina sau kaip man atsibodo tas visas multiinstrumentalizmas, kai norint išplatinti savo laidą neužtenka ją vien sukelti į Mixcloud, nes dar reikia padėti į Soundcloud (nes tai yra 1.) vienas iš šaltinių, iš kur gali kiti failą parsisiųsti į savo kompą; 2.) būdas parodyti kitiems kuo tu užsiimi, kai tame pačiame Soundcloud ieškai naujos muzikos ir prašai autorių leisti naudoti jų muziką), dar publikuoti įrašą į Last.fm profilį (nes gali užtaginti kiekvieną atlikėją), dar įkelti į DivShare (nes ten yra pakankamai vietos, kad galėtum kelti visas laidas, kad kiti galėtų jas iš ten parsisiųsti), o paskutiniu metu ėmiau kelti ir į Official.fm (nes ten duomenų srautas neribojamas). na, dar tenka įkelti kartas nuo karto į mano ir taip redaguojamą, koordinuojamą bei prižiūrimą OreCast rubriką (bet čia toks atsiranda kuklumas, tai ne visada sukeliu ir tiesiog nerašau tiesiogiai apie šios laidos autorių). na, ir, be abejo, tenka dar čia pranešti, nes yra pvz. toks žmogus kaip Kipras, kuris manęs neseka nei Last.fm, nei Mixcloud, tai tiesą sakant nežinau kaip jis sužino apie mano laidas:)

na, bet jau stipriai dirbu prie savo asmeninio puslapio, besisuksiančio ant WordPress varikliuko, ir tikiuosi, jog nuo pavasario viskas bus paprasčiau bei kitaip... ehm..

galų gale - apie pačią laidą. šiaip šiosios įkvėpėjas - jaunuolis iš Panevėžio S13, būsimasis Lietuvos konceptualistas, dar nustebinsiantis daugelį savo darbais ir pareiškimais bei sumaišysiantis su žemėmis nieko vertus muzikos projektus. taigi, jis tokią miksų seriją Now, Voyager paleido, kuri tirpdo kaip reikiant. kadangi ir man tenka neretai su tokia muzika susidurti, tai šią laidą tam ir skyriau. tik pas manęs atlikėjai gal ne tiek žinomi ir daugiau gitarų, man taip mielo postroko bei shoegaze yra.



Vingiu Dubingiu Vol 8 by Ebijau on Mixcloud


nuotrauka daryta kažkada 2009-ųjų rudenį, Ventės rage su mano Halina pseudopanoraminiu fotiku už 2 litus.

vingiu dubingiu, neringa fm

Previous post
Up