Здравствуйте.
Попалась в руки баночка (30gm) белых словенских (упакованных, тем не менее, в Хорватии), трюфелей. Состав: белые трюфели (65%), EVVO, соль, перец. Тот же производитель и банка, что на
этой картинке, но без всяких там champignons. Помол - ну, как песто помол
(
Read more... )
1) Here are some ideas: - Mix it in pasta sauce (red or white) - top off some Mac n cheese - stuff your chicken breast with a mix of regular button mushrooms and this stuff mixed in - fondue - garlic toast - add some to a fish steak like swordfish or sea bass - truffled devilled eggs - make a big pot of risotto and mix it in that - grilled cheese topper (use sharp cheddar)
Hope this helps
Томат, базилик и чеснок, по-моему, убьют нафиг весь неизведанный вкус. К разговору о pasta sauce. С рыбой? Не знаю. С яйцами мне почему-то кажется будет интересно. Grilled cheese опять же, убьёт.
2) Truffles are amazing.
Basically add it to butter and eat with nice bread, put it on pizza or in a cream sauce with pasta.
I've done eggs with butter and truffles.
It's amazing in French fries or anything potatoe
Ну фиг знает, возможно. С хорошим хлебом, возможно, лучший вариант.
3) Throw a tablespoon in a skillet with butter, make a roux, add 1/4 cup marsala or white wine (either go well) and some milk (or cream lol). You can put this on pasta or over chicken.
Alternatively, if you would like to make a meal revolving around them, they are great in many soups. Potato, cauliflower, or squash soups come to mind for me.
Truffles are also amazing with venison.
Сделать ру и залить пасту. Вариант, по-моему, беспроигрышный. Супы - не знаю.
С молодой олениной напряг.
Но вот что советуют люди, потребляющие трюфелЯ.
Reply
Склоняюсь таки к ру и пасте. Как к наименее трудозатратному варианту.
Reply
Leave a comment