Пропаганда

Mar 18, 2015 23:48

Антиросійська пропаганда 1940-го року в США "Російський павук сидить на земній кулі й вишукує більше жертв":


Read more... )

россия, україна

Leave a comment

easternwestern March 31 2015, 14:19:57 UTC
>>Путин в конце апреля 2014 решил войска не вводить.
Для тупых, читающих ваш журнал - ввел войска - это когда в вашем Франкивске или Жмеринке летают вполне рельные российские боевые самолеты и вполне реально вас бомбят
Ви так говорите ніби у нього було лише два варіанти: повна відстороненість або повномасштабна війна. Він вирішив вводити обмежену кількість військ по необхідності, не на всю територію України, а лише на Донбас, і видавати їх за місцевих. Рішення багато чим подібне на Крим.
Проте я розумію, що для вас доказом присутності російських військових буде хіба особисте признання Путіна. Ну що ж, почекайте, щодо Криму оно ж в кінці кінців навіть сам признався(а скільки крику було що російських військових нема), може й по Донбасу через кілька років признається.

>>Я там що говорив що на 2015й рік буде інакше?
- да.
Во воно як. А можете ці мої слова процитувати?

>>ВВП России в 2014 году как бы вырос немного, на 0.6% по ППС наш ВВП никуда не делся, успокойтесь.
Це російська влада таке видала?:)) Вийдіть на вулицю, подивіться ціни. У вас ж навіть продукти за валюту завезені. Про яку відсутність зміни купівельної спроможності ви говорите?

Ви як в тому анекдоті, ходите раді що у сусіда корова здохла, а що у ваша корова теж здохла, то вам пох.

>>кто даже уже не теребонькает про незалежность и получает бабло прямо и честно в иностранной валюте.
При чому тут незалежність? У якій валюті брати гроші з інших країн? У вас так і Гарзпром зрадником вийде. Зате ВАЗ суперпатріот, бо ж закордоном його продукція нікому не треба.

>>в рублях доходы выросли примерно на 15%
Цього разу ви бачу переповідаєте анекдот про те як у Абрама зарплата виросла в 2 рази при пятикратній інфляції))

>>А телевизор я не смотрю с 2005 года, а про существование Киселева узнал тогда, когда вы всей страной на него подсели и его фамилия стала попадаться в 99% постах в интернете на мове.
Я хз скільки ви телевізора дивитесь, але зустріти Кисельова можна далеко не лише там. Ваша влада ж платить за брехню не тільки одному Кисельову, а усім кому може. В інтернеті "Кисельових" повно що в новинах, що в ЖЖ постах, що в коментах до них: http://www.rferl.mobi/a/how-to-guide-russian-trolling-trolls/26919999.html

>>в которую вы всей страной упорно не верили, а теперь она стала реальностью.
Повторюю, ви можете мені показати як я в березні минулого року вперто невірю що за 2014й рік економічні показники України просядуть?

>>А где-то в параллельной украинской реальности
Я здається вже не раз говорив, що я був і є проти силового звергнення Януковича, про що писав ще у січні 2014. До чого ви мені це пишете?

Reply


Leave a comment

Up