Донецьк

Apr 28, 2014 21:39

Сьогодні у Донецьку був величезний мітинг за цілісність України. "Героям слава" та інші, ще недавно суто бандерівські речі, дійшли до Донбасу.
Сепаратисти зібрати мітинг таких розмірів звичайно ж не можуть. Зате вони можуть напасти невеликими озброєними групами на проукраїнський мітинг і безнаказано калічити людей, що й можна спостерігати на на 20-х - 30-х хвилинах відео.

Відео з Донецька. Добре видно що народу дофіга.

image Click to view



Робляться озброєні напади з очевидних причин - щоб народ боявся ходити на проукраїнські мітинги. Аналогічно робилося в Криму, просто терористів в Криму наняли та завезли значно більше, й результати там були куди продуктивніші. А потім навіть наші помаранчеві мудаки тренділи що Крим не противився. Звичайно не противився, бажання бути побитим, а то й викраденим й щоб над тобою голим потім знущались, було в одиниць. Поки Росія не ввела в Крим своїх терористів мітинг за Україну в Сімферополі значно переважав проросійський, незважаючи що Росія возила на мітинги своїх військових з Севастополя. Якби в Донбас ввели російські війська, Донбас теж би не противився.

Більшість населення Донбасу любить нашу Україну і бачить свій регіон саме в складі нашої держави. Усі соцопитування показують саме такий результат. Нехай багато з них і має погляди та політичні переконання не такі, як у більшості львів’ян чи дніпропетровців. Це абсолютно нормально.

Донбасці чи харків’яни абсолютно не винні що Росія вирішила висадити своїх агентів саме у них, а не в Житомирі. Вони не винні що саме у них Росія скуповує всілякий криміналітет, щоб той озброєний коїв усяку херню. Як і невинні були кримчани. Думаєте, якби Росія обрала Суми а не Слов’янськ, там коїлось би щось принципіально інше ніж у Слов’янську?
Це абсолютно нормально, що більшості людей(у тому числі здорових чоловіків) важко противопоставити щось озброєним організованим кримінальним елементам та професіональним силовикам, які готові бити, знущатись, захоплювати заручників, ба навіть вбивати.
Нормальні люди, нехай і патріоти, не повинні силою звільняти відділ СБУ від терористів, тільки тому що бачте це відділ у їхньому місті. Нормальні люди платять податки і на ці податки країна утримує сотні тисяч силовиків, які й повинні звільняти відділ СБУ, боротися з терористами, не давати проплаченому з-за кордону криміналітету калічити нормальних людей і таке інше.

Дуже прикро, що дебільні Львів, Київ, Дніпропетровськ та інші мудацькі регіони, чиї політики "прийшли до влади", не здатні проявити реального патріотизму і за допомогою силовиків очистити міста Донбасу від російських терористів. А замість цього ще й зрідка можна почути "Донбас визначся" від безсовісних ідіотів.
При цьому бездіяльність, готовність "вести переговори" та пробачати - тільки полегшує Росії та шовіністам роботу, знижує ціни у кримінальних елементів. Адже ризики бути наказаним мінімальні.

Луганська область, #євромайдан, Донецька область

Previous post Next post
Up