Соціальні особливості євромайданівців та антимайданівців

Dec 24, 2013 14:54

Зробив аналіз відмінностей між євромайданівцями та антимайданівцями. Дивитись у людському вигляді можна отут.

Наявні стереотипи що євромайданівці люблять потанцювати, а антимайданівці люблять бабло та стабільність загалом не далекі від правди. А от що серед антимайданівців чимало залетівших - доволі кумедне відкриття)))

[Вигляд такий який дозволяє ЖЖ під катом]Стаття є логічним Read more... )

#євромайдан, вКонтакті

Leave a comment

Comments 19

pollotenchegg December 24 2013, 21:03:58 UTC
Антимайдан порожняк не гонить)

Вибірка дозволяє, може варто зробити аналогічне порівняння євромайданівців для різних міст (напр. Києва, Львова, Харкова)?

Reply

easternwestern December 25 2013, 21:55:38 UTC
Точно буде порівняння населення великих міст у цілому одних до одних. А от конкретно євромайданівців певно ні.

Reply

pollotenchegg December 26 2013, 07:50:07 UTC
Просто може виявитися що таких сильних відмінностей між євро- та анти-майданівцями не існує, а вищенаведені результати є наслідком різної регіональної представленості.

Reply

easternwestern December 26 2013, 11:01:55 UTC
З чимось може так і бути, проте більшість явно ні.
До прикладу куріння - регіональні розбіжності явно роблять свій вклад, проте принципіальна різниця все-одно зберігається.

Reply


(The comment has been removed)

easternwestern December 26 2013, 10:54:08 UTC
Дякую за дякую)

Reply


irengloria December 25 2013, 21:54:55 UTC
Чесно кажучи, не знаю, наскільки адекватними є висновки за даними соцмереж, адже це лише один із сегментів протестувальників.

Наприклад, статевий розподіл відрізняється від даних КМІСу, там було 56% чоловіків і 44% жінок.

До того ж не зрозуміло, як поціновування розуму й креативності антимайданівцями поєднується з відсутністю інтересу до науки.

Reply

22he_travnya December 25 2013, 22:13:58 UTC
... не зрозуміло, як поціновування розуму й креативності антимайданівцями поєднується з відсутністю інтересу до науки

Розум і креятивність у них, припускаю, ототожнюця з життєвими шляхами Ріната Ахмєтова, Юри Єнакієвського, тощо.

Reply

irengloria December 25 2013, 23:02:45 UTC
Не варто вдаватись до іншування, бо з нашого боку теж не бракує примітивних типажів, особливо серед свободівців. Схоже, проблема в тому, що соцмережі не завжди адекватно відображають уподобання людини. Наприклад, в ЖЖ я з усіх спільнот найактивніше коментую етимологічну, і при суто механічному пошуку мене могли б віднести до філологів, хоча моя освіта й фах інші. Слід виявляти обережність, аналізуючи дані соцмереж, і чітко вказувати на можливі погрішності, особливо для широкої публіки.

Reply

22he_travnya December 25 2013, 23:11:12 UTC
Бетанці1, 2 свободівці, взагалі, не дуже в тему в альфійській1 "революції" (в лапках, оскільки альфійська революція може бути тільки в лапках, справжня революція буває лише бетанською).

Разом з тим, свободівці були рушійною силою подій 24го листопада під Кабміном, захоплення Київради 1го грудня, пікету Банкової, включно з його обороною в ніч на 10те грудня, і, нарешті, в обороні #Евромайдану в ніч на 11те вони відіграли чималу роль, хоча і не вирішальну (а ось в обороні Київради від Беркуту вдень 11го - вирішальну).

Reply


populenkop December 26 2013, 09:28:37 UTC
Статистика статистикой, но, как показывает практика, на евромайдане собираются в основном буйные гопники, которым только и надо, что спровоцировать конфликт с ментами, чтобы побольше славы заработать, ну и денег, естественно, тоже... Видюха как раз о них
http://www.youtube.com/watch?v=Wd0U9vN9CAc
А когда начинаешь такое писать, особенно если ты заходишь с IP не Украины, США или страны Евросоюза, то тебя тут же банят. Правда, пока еще через прокси пускают. Свобода слова, хуле...

Reply

easternwestern December 26 2013, 10:52:34 UTC
Мені звичайно дуже приємно, що ви спеціально зареєструвалися в ЖЖ, щоб залишити тут цей комент, товаришу)))

Це у вас не відюха, а нарізка фоток, які ні про що не говорять. Неадеквати є завжди і з усіх сторін і якщо фоткати "правильні моменти", то можна зібрати фоторепортаж будь-якого змісту.
Щодо проплаченості, то коню вже ясно, що проплаченим був саме Антимайдан. Власне кажучи і самі люди, що там були, і організатори з ПР це прямим текстом визнавали, нехай і називали словами аля "компенсація".

Суть мого дослідження в тому, що у вКонтакті є тисячі груп присвячених підтримці Майдану у яких перебувають сотні тисяч народу, якщо не за мільйон.
А групи присвячені Антимайдану можна на пальцях перерахувати, у них народу ледве на 2-3 тисячі.

Reply


феміністські посилання livejournal December 28 2013, 11:50:18 UTC
Користувач maryxmas посилається на ваш запис з феміністські посилання пишучи: [...] Соціальні особливості євромайданівців та антимайданівців [...]

Reply


Leave a comment

Up