Як саме Янукович переможе на виборах 2015

Dec 18, 2013 11:21

Як відомо в неділю були перевибори по кількох округах. Ті самі що були майже проігноровані ЗМІ, лідерами опозиції та суспільством. Ті самі що повергли мене в шок.
З результатів виборів можна робити численні висновки щодо того які тактичні прийоми є у влади в арсеналі і як на них реагують ЗМІ, опозиція, суспільство, Європа і т.д. Цим висновкам я й планую присвятити кілька постів найближчим часом... Адже не секрет, що у нас через рік вибори президента 2015, де ці тактичні прийоми себе ймовірно проявлять.

Першим висновком буде бабло! Те саме бабло, яке масово роздавали на перевиборах тим хто був готовий проголосувати за провладного кандидата. Ну і те саме бабло, що роздавали учасникам антимайдану. І ні у кого ніякого інтересу, чи тим паче протидії, це особливо й не викликає...

Отже, на виборах президента 2010 було 25 493 529 виборців. Щоб перемогти достатньо купити лише половину з них, себто 12 746 765 куплених виборців. Населення у нас скорочується, проте давайте заокруглимо до 13 мільйонів на випадок форсмажорів.
Купляти будемо абсолютно усіх. Я, як відомо, галичанин, мені важко повірити, що хтось може добровільно проголосувати за такого кандидата, як Янукович, серед мого оточення таких немає.

Скільки будемо платити? 100 гривень? 200? 500? Ні, я галичанин *б’є себе в груди*, я не вірю що батьківщину можна продати за такі смішні гроші. 1000 гривень? Ні, це ж всього лише середньостатистична пенсія, місячна зарплатня дрібного держчиновника чи жителя села. Будемо брати 2000 гривень.
Ви б віддали голос за Януковича за дві тисячі гривень? А ваші сусіди?
Знаю... це те саме запитання на яке при опитуванні абсолютна більшість українців відповість "НІ!".

Отже, 13 000 000 виборців * 2000 гривень кожному = 26 мільярдів гривень = 3.1 мільярди доларів.

Величенька сума. На щастя ми тут недавно переможно з’їздили в Москву і привезли 15 мільярдів доларів. Головне не просрати все за рік на золоті унітази.

Нотуємо висновки... бабло є, народ готовий це бабло взяти ймовірно теж наявний. Лідери опозиції, ЗМІ, суспільство та усі решта кліпають очима, збираються на майдани, заявляють що країна проснулася, скандують "ми не бидло", роздивляються фотки майдану в інеті та ЗМІ, роблять гучні заяви і що там вони ще роблять. Ніхто не стоїть на дорозі до президентського крісла. Якщо раптом шо, так вже й бути, потратимо додаткові пару мільйонів на велииикий антимайдан та замінимо пару міністрів.

прийшов час понагнітати, вибори 2015

Previous post Next post
Up