Методичка на тему: як вірдізнити консервативне суспільство від ліберального

Oct 18, 2013 13:19

Відмінностей звісно багато. Ну і зрозуміло, що не усі ліберальні суспільства однакові як дві каплі води, а консервативні суспільства то й взагалі вар’юють до невпізнаваності. Проте є різниця, яка одразу кидається в очі...




Це - Львів, вул. Окружна. Можна звичайно й інші вулиці подивитись, як і інші міста. Замість будинків можуть з’явитись халупи, замість дороги - огидне болото. Одне залишиться незмінним - дорогу до дому консерватора нам пересікатиме огорожа. Відгородження - це ключовий момент, адже високі моральні цінності та стратегічні запаси духовності знаходяться під загрозою.



А це Детройт, вул. Блейн, саме те місто, що недавно стало банкрутом, саме те місто, де найвищий у США рівень злочинності, саме те місто, де більшість населення негри. Во ці негри, як лохи, торчать зліва фото біля входу до свого будинку.
Якби у українця були такі доходи, як у негра з Детройту, він би обов’язково спорудив на це бабло такий забор, щоб навіть двохметровий Кличко в прижку не зміг б побатити, як українець стоїть біля свого будинку й милується забором з внутрішньої сторони. А якби українець мав ще більше бабла, тоді б до Кличка підходив охоронець й вічливо цікавився: "Якого хрєна твоя ліберастська морда посміла дивитись на забор мого пана?".

україна, планета земля, прийшов час понагнітати, міста

Previous post Next post
Up